OΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ > Πρωτοφανής εμπαιγμός Σπίρτζη-εργολάβων!!! Ούτε σε ένα χρόνο δεν θα παραδωθεί ο δρόμος

gefiramed-1024x768

Ουτε σε ένα χρόνο δεν θα είναι έτοιμη να παραδωθεί στους οδηγούς η περίφημη Ολυμπία οδός!

Μάλιστα ο Σπίρτζης και οι κατασκευαστές δεν διστάζουν εκτός από τους Ελληνες πολίτες και οδηγούς να εξαπατούν ακόμη και τον πρωθυπουργό, τον οποίο περιφέρουν ως αξιοθέατο να εγκαινιάζει ένα έργο που δεν πρόκειται να παραδωθεί μέσα στο 2017.

Σήμερα Δευτέρα 13 Mαρτίου 2017 ταξιδεύοντας από Αθήνα προς Αντίρριο είχαμε μια λωρίδα στην διάθεσή μας και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Ξεχάστε την παράδοση του τμήματος Κόρινθος-Πάτρα. Καλό 2018 εάν ως τότε έχει μείνει κάτι όρθιο. Και να σκεφθείτε ότι οι υποκριτές καταστευαστές ζητούσαν τάχα μόνο 1 μήνα παράταση.

Ο δρόμος όλος είναι σκαμμένος και απέχει πολύ από την τελική φάση της ασφαλτόστρωσης. Και για κακή τους τύχη είναι κάτι που δεν κρύβεται από τους οδηγούς και τους διερχόμενους.

Μιλάμε για κανονικό γεφύρι της Αρτας. Με αυτά τα χάλια ο Τσίπρας δεν θα μπορεί όχι μόνο να κάνει εκλογές αλλά ούτε να παέι στην Αρτα. Το ίδιο και η έξοχη ντιζέζ Ολγα Γεροβασίλη…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

πηγη