ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΙΣ ΠΡΙΖΕΣ ΤΩΡΑ

tsipras66-kammenos

Δεν είναι δουλειά του Καμμένου να παριστάνει τον Μαλέλη στα στούντιο των πολυδανεισμένων μηντιαρχών με τους ακριβοπληρωμένους CEO και απίδια μάντολες στη Ψωροκώσταινα.

Ένα τσούρμο νεόπλουτα στελέχη των ΜΜΕ έκαναν πολυτελή ζωή με σκάφη, βίλες, ελικόπτερα και εξωχώριους λογαριασμούς. Κι όλα αυτά με τα θαλασσοδάνεια που πληρώνει ο μαλάκας φορολογούμενος.

Καλούμε τον υπουργό Άμυνας, που έχει στη διάθεση του κοτζάμ ΕΡΤ, να κάνει εκεί τον Μαλέλη, να κάνει αεροπλανικά κι άμα λάχει να τους κάνει και επιθεώρηση.

Τα θαλασσοδανεισμένα ιδιωτικά ΜΜΕ πρέπει να πληρώσουν άμεσα τα χρέη τους, διαφορετικά η κυβέρνηση πρέπει να δώσει το ΟΚ για κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων. Πρέπει, σύμφωνα με το Πόρισμα της Εξεταστικής, να τραβηχτούν οι πρίζες των θαλασσοδανεισμένων μηντιαρχών και ο Καμμένος να στείλει το στρατό να κατασχέσει τις περιουσίες των στελεχών αντί να χαριεντίζεται μαζί τους.

Εάν ο Τσίπρας και ο Καμμένος κατάσχουν τις περιουσίες μηντιαρχών και καναλαρχών και μειώσουν τον φορολογικό συντελεστή στο 20% θα πάρουν 45% στις εκλογές. Εμπρός λοιπόν, τραβήξτε τις πρίζες.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

πηγη