Ανατριχιαστική διαπίστωση του Μπάμπη για τους Συριζανέλ

papadimitriou

έμει το σύμπαν στην ιδέα πως αν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ πάρουν την δόση των 7 δις ευρώ από τους δανειστές κανείς δεν θα μπορεί να τους κουνήσει από την εξουσία.

Με απλά λόγια εάν δεν τους ρίξουν τώρα δεν θα τους ρίξουν ποτέ καθότι Τσίπρας-Καμμένος περνάνε στην αντεπίθεση με Εξεταστικές για την Υγεία, τους Ολυμπιακούς του 2004, τα Εξοπλιστικά, το Χρηματιστήριο επί Σημίτη_Παπαντωνίου και πολλές ακόμη.

Είναι χαρακτηριστική η ανάλυση του Μπάμπη Παπαδημητρίου στο δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής. Δείτε την εδώ:

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=287589

Eαν ο Τσίπρας δεν αναγκαστεί να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές ως το Φθινόπωρο βγάζει άνετα άλλα 2 χρόνια στην εξουσία. Δύο χρόνια που θα του δώσουν την άνεση να παρουσιάσει στην οξυδερκή κοινή γνώμη άλλα 7-8 ΚΕΕΛΠΝΟ και να στήσει ένα Κολοσσιαίο δικαστικό σώου.Κι αυτό την ώρα που μεγαλοεκδότες περνάνε το κατώφλι των Οικονομικών Εισαγγελέων για τα θαλασσοδάνεια -μια τρύπα που θα αιμορραγεί αενάως-μετά από το σχετικό πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος.

Η σχέση των Τσίπρα-Καμμένου με τους εγχώριους Ολιγάρχες-κυρίως με τους γερμανοτραφείς-είναι εκείνη που τους κρατάει στην εξουσία.

Οπως έδειξε η Εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα κανείς τους δεν μπορεί να αποπληρώσει τον δανεισμό του μεγάλο μέρος του οποίου το μετέτρεψαν σε καταθέσεις στο εξωτερικό και ακίνητη περιουσία.

Ερχεται λοιπόν σήμερα η κυβέρνηση να τους τα χαρίσει με τον διαβόητο εξωδικαστικό συμβιβασμό. Αυτό σημαίνει ότι θα τα πληρώσουν οι Ελληνες φορολογούμενοι μέσα από νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Προφανώς έτσι αντιλαμβάνονται οι κυβερνώντες την μάχη κατά της διαπλοκής. Μάλιστα οι εγχώριοι Ολιγάρχες είναι τόσο “στριμωγμένοι” από τους Τσίπρα-Καμμένο ώστε κάνα δυο από δαύτους έχουν συστήσει ειδικό τμήμα για τα εξοπλιστικά και περιμένουν τις σχετικές αναθέσεις!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη