ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των ποσοστών ΣΥΡΙΖΑ (στο 5%) και ΠΑΣΟΚ (στο 4%)!

wpid-wp-1490941204249.jpeg

Δύο χρόνια μετά την κατάληψη της εξουσίας από τον Σύριζα καταρρέουν τόσο τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος όσο και του ίδιου του ΠΑΣΟΚ!

Κι αυτό γιατί στην κοινή γνώμη είναι πλέον διάχυτη η αίσθηση ότι ο Σύριζα αποτελεί συνέχεια του ΠΑΣΟΚ.

Ούτε οι ίδιες οι εταιρίες δημοσκοπήσεων μπορούν να πιστέψουν αυτά που διαπιστώνουν: O Σύριζα βρίσκεται στο 5% και το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη στο 4%.

Μάλιστα κάθε μέρα που περνάει οι απώλειες και στα 2 κόμματα είναι οδυνηρές. Αντίθετα πρωτοφανή ανθεκτικότητα παρουσιάζει το ΠΟΤΑΜΙ που κάποιες δημοσκοπήσεις του δίνουν ακόμη και ένα 8% ενώ έρχεται σαν οδοστρωτήρας απέναντι στον Σύριζα η Πλεύση Ελευθερίας που αγγίζει το 8-10%.

Μεγάλη ζημιά στο ΠΑΣΟΚ κάνει και η Ωρα Αποφάσεων των Φλωρίδη, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση τα ποσοστά της οποίας ξεπερνάνε το 8%.

Ενα εντελώς νέο σκηνικό δίνουν αυτή τη στιγμή οι μετρήσεις με την άνοδο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ παρά τις διαρροές των οξυδερκών βουλευτών του και την ιστορική κατάρρευση Σύριζα και ΠΑΣΟΚ.

Στην συνείδηση της κοινής γνώμης αρχίζει να αποτυπώνεται έντονα η ταύτιση Σύριζα=ΠΑΣΟΚ καθώς η παρουσία των Σπίρτζη και Κουρουμπλή δεν αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή