ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Aυτός είναι ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ του Αλέξη Τσίπρα!

SKOURLETIS0151007214131_img_64831444254212-1024x683

Ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα είναι εδώ και ονομάζεται Πάνος Σκουρλέτης. Ο Πάνος που ξέρει από επικοινωνία αντιλαμβάνεται ότι ο Τσίπρας πολύ σύντομα θα βρεθεί στο καναβάτσο και ετοιμάζεται για το τελικό χτύπημα στον έως σήμερα αδιαμφισβήτητο ηγέτη. Ετσι σπάζοντας τους κανόνες σιωπής του κόμματος μίλησε ανοιχτά για 4ο Μνημόνιο που το χρεώνεται κι αυτό ο Τσίπρας. Tην παραδοχή ότι το τέταρτο μνημόνιο είναι κοντά προέβη ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας την Τετάρτη σε εκδήλωση στην Ηλιούπολη. Ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε δε ότι όταν ανέλαβε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε ότι τα μνημόνια θα συνεχιστούν παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες του.

«Ακούγεται, αυτές τις ώρες που μιλάμε, από κάποιες φωνές, ότι ενδεχομένως να χρειαζόμαστε άλλο ένα νέο μνημόνιο… Μα αυτό δε λέγαμε; Αυτό δε λέγαμε το ‘10 το `11, ότι η αποτυχία αυτής της πολιτικής είναι ότι γεννάει την ανάγκη για μια νέα συνταγή ακριβώς ιδία με την προηγούμενη; Για ένα νέο μνημόνιο για μια ανακύκλωση της λιτότητας;» διερωτήθηκε ο κ. Σκουρλέτης.

«Νομίζω ότι βρισκόμαστε ακριβώς σε αυτή τη στιγμή… Δε το γνωρίζαμε όταν αναλαμβάναμε την κυβέρνηση; Βεβαίως το γνωρίζαμε» επισήμανε ο υπουργός.

«Υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας»

«Υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας» αποδίδει πάντως ο Πάνος Σκουρλέτης στις αναφορές των ΜΜΕ στο θέμα.

«Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, σε συνεργασία με την τρόικα εσωτερικού, το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε, προσπαθούν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα. Αυτό το επιχειρούν με μια αποσπασματική αναφορά 30 δευτερολέπτων, από μια ομιλία διάρκειας 52 λεπτών και με μια υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτοί που επιθυμούν ένα 4ο μνημόνιο είναι το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και η Νέα Δημοκρατία» τονίζει ο υπουργός.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη