ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η αδυναμία της Μέρκελ στον Αλέξη!

MERKELTSIPRAS20170310_sooc1489138147-1024x683

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντούσε τον Βασίλη-ΜΚΟ- Λεβέντη ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλούσε για μια ακόμη φορά με την Ανγκελα Μέρκελ και όπως διαρρέει το Μαξίμου η συνομιλία έγινε με πρωτοβουλία της Γερμανίδας η οποία δεν κρύβει τη αδυναμία της στον Αλέξη.

Ειδικά μετά την απελευθέρωση του Ακη Τσοχατζόπουλου που είναι άνθρωπος των Γερμανών και τον έκλεισε φυλακή ο Γιώργος που ήταν Αμερικανάκι.

Η Μέρκελ διαβέβαιωσε τον Αλέξη ότι πρέπει να κοιμάται ήσυχος και πως αναλαμβάνει δράση η ίδια για να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα στο Eurogroup.

Οι Τσίπρας- Μέρκελ είχαν συνομιλήσει και τις προηγούμενες ημέρες αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, η πρωτοβουλία της επαφής ανήκε στην γερμανίδα καγκελάριο.

Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η γερμανίδα καγκελάριος “διαβεβαίωσε” τον κ. Τσίπρα πως “εργαζόμαστε για λύση στο Eurogroup”.

Η κυβέρνηση ωστόσο αναμένει τη συνάντηση Σόιμπλε- Νταισελμπλουμ και τις διαβουλεύσεις με Θεσμούς για … ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Νωρίτερα, άλλωστε ο οξυδερκής κυβερνητικός εκπρόσωπος Τζανακόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για θετική εξέλιξη στο Eurogroup τονίζοντας μάλιστα πως: “Για πρώτη φορά είμαστε σε πορεία ολοκλήρωσης του προγράμματος”.

Σημειώνεται, ότι τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Τσίπρας έχει συνομιλήσει -πέραν της γερμανίδας καγκελαρίου και με τους Μ. Ντράγκι, Κ. Λαγκάρντ, Ζ.Κ. Γιούνκερ, Ντ. Τουσκ.

Η επικοινωνία με την Μέρκελ επέτρεψε στον Αλέξη να ταξιδέψει χαλαρός ως τα Τέμπη για τα εγκαίνια.

Στην ΝΔ τώρα ψάχνονται να δούνε τι συμβαίνει και η Μέρκελ κάνει όλα τα χατήρια στον Αλέξη.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη