ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΘΡΑΣΟΣ! Οι Τούρκοι έδιωχναν Ελληνα Στρατηγό από ελληνικό νησί !

ελικοπτερο-600x276

Αλλη μια πρόκληση πραγματοποίησε η Τούρκικη αεροπορία όταν απαίτησε να απομακρυνθεί από τον εναέριο χώρο της νήσου Παναγιάς, το ελικόπτερο που μετέφερε τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ, ισχυριζόμενη ότι πετούσε σε τούρκικο εναέριο χώρο!
Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της 96 ΑΔΤΕ και συγκεκριμένα τα Επιτηρητικά Φυλάκια ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ και ΨΑΡΩΝ, χθες Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017,προκειμένου να ανταλλάξει ευχές για το Πάσχα, αλλά και για να επιθεωρήσει τα επίπεδα ετοιμότητας που αυτές τις ημέρες έχουν μεγάλη σημασία.

Ωστόσο, την ώρα που ο Ελληνας Στρατηγός πετούσε στη περιοχή Οινουσσών-Παναγιάς, κλήθηκε από επίγειους σταθμούς ραντάρ να αποχωρήσει άμεσα γιατί όπως είπαν…παραβίαζε το τουρκικό εναέριο χώρο!
Οι χειριστές του ελικοπτέρου συνέχισαν απρόσκοπτα τη πτήση τους, αφού ενημέρωσαν και τον ΑΣΔΕΝάρχη, αλλά και τα ελληνικά ραντάρ που έλεγχαν τη πτήση τους.

Να σημειωθεί ότι στη νήσο Παναγιά η τουρκική αεροπορία έχει κάνει τις περισσότερες υπερπτήσεις το τελευταίο 12μηνο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη