Και η Αφροδίτη έδωσε στον Έρωτα δουλειά

7261

Λένε πως υπάρχει μόνο ένα είδος έρωτα που δεν πεθαίνει ποτέ, ο ανεκπλήρωτος. Το μοναδικό είδος που δεν εκτονώνεται. Σα μια βόμβα που δεν εκρήγνυται, σα μια μπόρα που δε λέει να σωπάσει ή σαν ένα κύμα που περιμένει μάταια κάποιο βράχο για να το σπάσει, ενώ παράλληλα ξέρει πως είναι καταδικασμένο σε μια αέναη περιπλάνηση σε έναν ωκεανό βασανιστικά απέραντο.

Σα μια εκδίκηση μοιάζει, σα μια τιμωρία προς όλους όσους φάνηκαν ανάξιοι. Λες και ο φτερωτός θεός πληγωμένος από τις αλλεπάλληλες απογοητεύσεις που του προσφέραμε, τον εφηύρε σαν τρόπο για να αποδείξει την υπεροχή του. Εξάλλου, είναι ο μόνος έρωτας που δε δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να τον προδώσουν ή να τον ευτελίσουν. Δεν τους αφήνει περιθώρια να τον ατιμάσουν, ακριβώς επειδή δεν τους χαρίζεται ποτέ.
Δεν έχουν την ευκαιρία ούτε να τον αγγίξουν αλλά ούτε και να τον γευτούν.

Πολλοί τον χαρακτηρίζουν αδικαίωτο. Μέγα λάθος! Ο ανεκπλήρωτος είναι ο μοναδικός έρωτας που δικαιώνεται πραγματικά. Ο μοναδικός έρωτας που παίρνει ακριβώς ό,τι του αξίζει. Σημαδεύει για πάντα εκείνους που προσβάλλει, παίρνει την θέση του στην αιωνιότητα, εμπερικλείοντας έτσι την αλήθεια, το νόημα και τη λύτρωση όλων τον ξεχασμένων ‘για πάντα’ που έχουν ποτέ ειπωθεί..

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°