ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ 4Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ Πληροφορίες ξένων Μυστικών Υπηρεσιών για ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ στην Ελλάδα!

4d0a49931494317974-1024x683

Απίστευτα ευρηματικός ο Αλέξης Τσίπρας κάνει εισαγωγή Ιερών Λειψάνων για να έχουν να προσκυνάνε οι ραγιάδες των Μνημονίων. Σαν να μην αρκούσαν τα εγχώρια λείψανα των αναρίθμητων Αγίων, ως άλλο Νερό του Καματερού έφτασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Ιερό Λείψανο της Αγίας Ελένης της Βενετσιάνας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ της σεξουαλικής παρενόχλησης Ανωτάτου βαθμού τα ιερά λείψανα της Αγίας Ελένης έφτασαν στην Ελλάδα από τη Βενετία, και είναι η πρώτη φορά που το σκήνωμα βγαίνει εκτός ιταλικής επικράτειας. Θα εκτεθεί για προσκύνημα στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Η εισαγωγή Ιερών Λειψάνων από το εξωτερικό αποτελεί το επόμενο στάδιο ψεκασμού των μαζών. Λογικά κάποιος συριζαίος Γκέμπελς θα έχει ετοιμάσει ένα πλάνο με τα Ιερά Λείψανα που θα υποδεχθούμε μέσα στο 2017 τα οποία θα εκτεθούν σε λαικό προσκύνημα.

18485724_10155353086620956_6543631754076170940_n

Καθότι οι οξυδερκείς Αγανακτισμένοι του Συντάγματος έχουν μετατραπεί επί Συριζανέλ σε προσκυνητές Ιερών Λειψάνων. Χαμός και στα κανάλια με ζωντανές μεταδόσεις και προβολή που μόνο με το Νερό του Καματερού μπορεί να συγκριθεί. Το γεγονός ότι πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να προσκυνήσει το Ιερό Λείψανο της Αγίας Ελένης της Βενετσιάνας δεν πρέπει να μας εκπλήσσει σε μια χώρα που κυβερνάνε οι Συριζανέλ και βρίσκονται εντός της Βουλής ένα σκασμό σούργελα τα οποία οι οξυδερκείς ψηφοφόροι τα ψηφίζουν.
tsipras-madouro-1024x684tsipras-madouro-1024x684

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η εισαγωγή Ιερών Λειψάνων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, του ομώνυμου Δήμου της Αττικής, που μεγάλωσε και ο Σταύρος Θεοδωράκης, τελέσθηκε δοξολογία στο Ιερό Λείψανο της Αγίας Ελένης παρουσίας της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας (τρομάρα μας) με τον υπουργό Ναυτιλίας Π.Κουρουμπλή, τον υφυπουργό Εξωτερικών Ι. Αμανατίδη, την υπουργό Τουρισμού Ε. Κουντουρά, τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κ. Χατζηδάκη, τον πρώην πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο, τους αρχηγούς ΓΕΣ, ΓΕΑ, Λιμενικού Σώματος και Αστυνομίας, τις δημοτικές αρχές των Δήμων Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας, μέλη του διπλωματικού σώματος και προπάντων με την παρουσία χιλιάδων λαού.

Νωρίτερα, ο μητροπολίτης Νικαίας υποδέχθηκε το ιερό λείψανο στο Δημαρχείο Αιγάλεω και εν συνεχεία η λιτανευτική πομπή με το ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης και το Τίμιο Ξύλο μεταφέρθηκε στο ιερό προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας, όπου έγινε προσφώνηση από τον Επίσκοπο Φαναρίου, διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας Αγαθάγγελο, ακολούθησε ο λόγος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με έμφαση στην ανάδειξη της πνευματικής ταυτότητας της Ευρώπης!!!

Ολα αυτά με φόντο ένα λείψανο και μια Αριστερή Κυβέρνηση στην Εξουσία!!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη