Καταδικάζουμε το μπουγέλο απ’ όπου κι αν προέρχεται (Aπαιτείται η γονική συναίνεση για ανήλικους κάτω των 18 χρονών)

Filis-696x388

Υπάρχουν φορές στη ζωή που πρέπει να αποφασίσεις με ποιους είσαι.. γιατί δεν μπορεί να είσαι και με τους δυνάστες και με αυτούς που καταδυναστεύονται.. Αν για κάτι είμαι βέβαιος, μετά την χρεοκοπία της χώρας, είναι ότι οι Έλληνες δεν αγαπούν την Ελλάδα. Αν οι Έλληνες αγαπούσαν την Ελλάδα, δεν θα την παρακολουθούσαν με αδιαφορία και απάθεια να διαλύεται και να ξεπουλιέται. Οι Έλληνες, αντί για την Ιστορία της Ελλάδας, διδάσκονται ένα ψέμα. Γι’ αυτό οι Έλληνες δεν αγαπούν τη χώρα τους. Γιατί δεν μπορείς να αγαπήσεις ένα ψέμα. Βέβαια, οι μεγάλης ηλικίας εραστές είναι φλύαροι, όταν περιγράφουν αυτά που έζησαν στο παρελθόν. Είτε στον ύπνο τους, είτε στο ξύπνιο τους.

filiss6filiss6
Θα τα έχετε ακούσει όλοι – μπορεί και να τα έχετε πει: «Αν δεν είχα τα παιδιά, δεν θα μ’ ένοιαζε», «Αν δεν είχα τα παιδιά, θα είχα πάρει τα όπλα», «Αν δεν είχα τα παιδιά, θα έφευγα στο εξωτερικό», «Αν δεν είχα τα παιδιά, θα ψήφιζα αλλιώς», «Αν δεν είχα τα παιδιά, θα έκανα απεργία». Οι Έλληνες τα κάνουν όλα για τα παιδιά τους. Έχουν παραμερίσει εντελώς τον εαυτό τους και θυσιάζονται για τα παιδιά τους. Βέβαια, και πριν την χρεοκοπία, πάλι για τα παιδιά τους τα έκαναν όλα. Για τα παιδιά τους έκαναν τις λαμογιές, για τα παιδιά τους λάδωναν, για τα παιδιά τους δεν πλήρωναν φόρους, για τα παιδιά τους ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, για τα παιδιά τους έχτιζαν τα αυθαίρετα, για τα παιδιά τους έκαναν εμπόριο ναρκωτικών και σωματεμπορία, όλα για τα παιδιά τους. Και μετά την χρεοκοπία, όμως, κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκαναν πριν την χρεοκοπία και επικαλούνται πάλι την ίδια δικαιολογία: το κάνουμε για τα παιδιά μας. Κάπως περίεργο, βέβαια, να ακολουθείς την ίδια συνταγή που κατέστρεψε τα παιδιά σου, για να σώσεις τα παιδιά σου. Αχ, τι καλοί άνθρωποι που είναι οι Έλληνες. Καθόλου δεν νοιάζονται για τους εαυτούς τους – μόνο για τα παιδιά τους.

Δεν γαμιέσαι πρωί πρωί;

εγραψε το πιτσιρικι

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°