BOOM! Eρχεται καταιγίδα Κάποιοι μιλάνε για αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν τεκτονικό σεισμό

karamanlis50428103705-img-45691430217844-1

Ερχεται καταιγίδα στην πολιτική ζωή του τόπου το αμέσως επόμενο διάστημα. Κάποιοι μιλάνε για αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν τεκτονικό σεισμό. Μάλιστα όσοι γνωρίζουν προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Ενας από αυτούς είναι και ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα. Ετοιμος είναι για την επόμενη μέρα που όπως όλα δείχνουν δεν θ΄αργήσει. Θα είναι τόσο ραγδαίες οι εξελίξεις που οι καραμανλικοί για παράδειγμα δεν θα μπορέσουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια…Θα είναι εκκωφαντικά όλα αυτά.

Γιατί πράγματι έρχονται τα δύσκολα για συγκεκριμένο κόμμα. Και στα δύσκολα Καραμανλής…

karamanlis-squares.001

Τι έχω κάνει στη ζωή μου
πριν μπω στην πολιτική

Γεννήθηκα το 1974. Μεγάλωσα στην Αθήνα, αλλά από μικρός ανέπτυξα ιδιαίτερο δεσμό με τον τόπο καταγωγής μου, τις Σέρρες. Ήταν πάντα για εμένα μια σταθερά στη ζωή μου, το σημείο αναφοράς μου.

Σπούδασα Ιστορία και Οικονομικά στο Hamilton College της Νέας Υόρκης και, στη συνέχεια, αποφοίτησα από τη σχολή μεταπτυχιακών σπουδών Διεθνών Σχέσεων Fletcher School of Law and Diplomacy του Tufts University στη Βοστόνη.

Υπηρέτησα, ως έφεδρος αξιωματικός στα τεθωρακισμένα, στρατιωτική θητεία 24 μηνών πολλοί εκ των οποίων στην 25η Ταξιαρχία Τεθωρακισμένων Ξάνθης.

Από το 2002 ως το 2004 εργάστηκα στην ελβετική τράπεζα επενδύσεων UBS Warburg στο Λονδίνο. Τα τελευταία δέκα χρόνια, εργάζομαι ως διευθυντικό στέλεχος στη ναυτιλιακή επιχείρηση Mantinia Shipping, με έδρα τον Πειραιά.

Παράλληλα, είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Είμαι γιος του Αχιλλέα Καραμανλή και της Νίκης Διαμαντή-Καραμανλή. Με τη γυναίκα μου Μιράντα Μιχαλοπούλου-Καραμανλή έχουμε τρία παιδιά: την Αναΐς, 6 ετών, την Άρια, 5 ετών, και τον Αχιλλέα, 1 έτους.

“Δεν πιστεύω στην πολιτική του χθες –
που, δυστυχώς, πολλοί εφαρμόζουν και σήμερα. Πιστεύω στην πολιτική της ειλικρίνειας και του μέτρου που δεν στοχεύει στη δημιουργία εντυπώσεων αλλά στο αποτέλεσμα, όπως μου δίδαξε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.”

karamanalis-header-1024x320

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη