ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ – Πόσα γραφεία τύπου χρειάζονται για το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας;

AIKATERINARI3c4fff7ddc035ad874868eb64_XL

Το ερώτημα είναι σχεδόν υπαρξιακής φύσεως και έχει ως εξής:

Πόσα γραφεία τύπου και ιδιωτικές εταιρίες επικοινωνίας χρειάζεται η κα Αικατερινάρη για να φέρας σε πέρας την αποστολή της που είναι η αξιοποίηση (ξεπούλημα) της δημόσιας περιουσίας;

Η κα Αικατερινάρη είναι επικεφαλής του Υπερταμείου που διαχειρίζεται την περιουσία της χώρας.

Την δραστηριότητά του παρακολουθούν στενά οι επιτελείς του Σόιμπλε.

Το Υπερταμείο έχει στα χέρια του την περιουσία της χώρας καθώς ελέγχει:

Tο TΧΣ (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας-σαν ανέκδοτο ακούγεται αυτό το Σταθερότητας)
Το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων)
Την ΕΔΗΣ (Εταιρεία που ελέγχει τις ΔΕΚΟ και τις μετοχικές ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ σε εταιρίες.
Το ΕΤΑΔ (όλα τα ακίνητα του Δημοσίου)
Οι παραπάνω οργανισμοί υπό την Διοίκηση του πανίσχυρου Υπερταμείου προωθούν το ξεπούλημα της χώρας σε σκοτωμένες τιμές-αυτή είναι η αλήθεια.

Προφανώς για το συγεκριμένο ξεπούλημα έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες ενός σκασμού δημοσιογράφων, γραφείων τύπου και ιδιωτικών εταιρειών επικοινωνίας και πεπετζιλικίου.

Ετσι η κα Αικατερινάρη-Υπερταμείο έχει το δικό της γραφείο τύπου. Το ΤAΙΠΕΔ διαθέτει επικεφαλής στέλεχος επικοινωνίας-δημοσιογράφο αλλά και εξωτερική εταιρία επικοινωνίας-πεπετζελικίου ενώ είναι σε εξέλιξη και νέος διαγωνισμός για ετήσια σύμβαση ύψους 70.000 ευρώ με ιδιωτική εταιρία επικοινωνίας-δημοσίων σχέσεων (του ξεπουλήματος) οι οποίοι αναλαμβάνουν να βουλώνουν στόματα.

Επίσης και το ΤΧΣ έχει επικεφαλής επικοινωνιολόγο και εταιρία επικοινωνίας!

Καλά κα Αικατερινάρη μας, τι χρειάζεται όλο αυτό το επικοινωνιακό πεπετζιλίκι;

(Αρα έχεις την το Υπερταμείο-Αικατερινάρη με δικό της γραφείο τύπου, το ΤΑΙΠΕΔ με επικεφαλής στέλεχος επικοινωνίας-δημοσιογράφο αλλά και εξωτερική εταιρία επικοινωνίας και το TΧΣ με επικεφαλής επικοινωνιολόγο και εταιρία επικοινωνίας!)

Και τώρα δείτε πως η κα Αικατερινάρη παρουσίασε τον εαυτό της στην Ειδική Συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής:

-Έχω γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, ίσως κάποιοι από εσάς να γνωρίζετε τη μητέρα μου. Γεννήθηκα το 1971, σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανα σπουδές ΜΒΑ στο Λονδίνο. Είχα την τύχη στη ζωή μου να δουλέψω και για ξένες και για ελληνικές εταιρείες, όπως επίσης να δουλέψω και για τον ιδιωτικό και για το δημόσιο τομέα. Επίσης, στις ξένες εταιρείες είχα την τύχη να ταξιδέψω σε πολλά μέρη του κόσμου, να δω διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικές νοοτροπίες, διαφορετικές εταιρείες. Ξεκίνησα από τη Δανία σε μια μελετητική εταιρεία, πήγα στην “TEXACO” στο Καζακστάν, μετά συνέχισα στο Λονδίνο κάνοντας συμβουλευτικό ρόλο ως μέλος της “DEUTCHE BANK” για συναλλαγές στον τομέα της ενέργειας, επέστρεψα στην Ελλάδα και το 2010, μετά από μια πορεία στον τραπεζικό κλάδο ανέλαβα Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη ΔΕΗ”

Στο τέλος της συνεδρίασης η κ. Αικατερινάρη είπε ότι ο “ναι ο μισθός μου είναι αυτός που είπατε, 270.000 ευρώ”

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη