Πιο φιλελέδες από τον Κυριάκο, ο Αλέξης και ο φίλος του ο Κουρής

img_1412_copy1504175750-1024x683

Εντυπωσιασμένες οι διεθνείς αγορές από την μετάλλαξη του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος από ιδεοληπτικός κομμουνιστής έγινε σκληρός φιλελεύθερος και ανακαλύπτει την σημασία του Επιχειρείν και των επιχειρήσεων οι οποίες αποτελούν μονόδρομο για να έλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη. Το Bloomberg, οι FT, το Forbes υποκλίνονται στον φιλελέ Αλέξη.

-Ο Ελληνας πρωθυπουργός είναι πλέον λάτρης του Επιχειρείν και καταλυτικό ρόλο στην μεταστροφή του έπαξε ο φίλος του εκδότης Γιώργος Κουρής ο οποίος εκτός από εκδότης και καναλάρχης διαθέτει και μεγάλες εκτάσεις με περγαμόντα στην Κεφαλονιά. Στην συνέχεια τα διεθνή ΜΜΕ παρουσιάζουν το προφίλ των δύο φίλων που για μια ακόμη φορά κερδίζουν το στοίχημα. Πιο φιλελέδες από τον Κυριάκο, ο Τσίπρας και ο Κουρής.

Την Δευτέρα λοιπόν ο Τσίπρας θα επισκεφθεί την Apivita και την Τρίτη θα εγκαινιάσει την Ιονία Οδό που είναι έργο ιστορικό. Μιλάμε για ένα προσωπικό ράλυ του πρωθυπουργού προς τον Φιλελευθερισμό.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη