Δραματικες εξελιξεις Ντοκουμέντα-φωτιά και λογαριασμοί με «γερμανικό» άρωμα

20171027100839_img_54131509093254-1024x683

Ντοκουμέντα-φωτιά, όπως για παράδειγμα λογαριασμοί με “γερμανικό” άρωμα, για στέλεχος της Δικαιοσύνης που χειρίζεται καυτές υποθέσεις έχουν σημάνει συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποστολή του “εκρηκτικού” φακέλου θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη μια και τέτοιες καταγγελίες φθάνουν κατά ριπάς στο Μέγαρο Μαξίμου εάν δεν υπήρχαν τα φωτογραφικά και όχι μόνο ντοκουμέντα που εμπλέκουν πρόσωπα υπεράνω υποψίας μια και εκ της θέσεώς τους όφειλαν να καταδιώκουν το έγκλημα.

Ο φάκελος προκάλεσε στην αρχή καχυποψία αλλά όταν τα στοχεία άρχισαν να κουμπώνουν και να αποκαλύπτεται ο ρόλος συγγενικών προσώπων πάγωσαν οι αποδέκτες των στοιχείων.

Ο Τσίπρας έδωσε εντολή να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο με οποιοδήποτε πολιτικό κόστος για την κυβέρνησή του ενώ στο πλευρό του πρωθυπουργού βρίσκεται και ο Πάνος Καμμένος που κι αυτός με τη σειρά του ενημερώθηκε για τα στοιχεία φωτιά και τους “γερμανικούς” λογαριασμούς.

Μάλιστα έχει σημάνει συναγερμός και στις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες έβγαλαν λαβράκια από το πρώτο λεπτό.

Το επόμενο διάστημα η δράση θα είναι καταιγιστική…

Aναγνώστης

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη