Εκτακτη Ειδηση.. χαμός στο ίσωμα – Ανατροπή στη μάχη της Κεντροαριστεράς!

1502005983293849

Ραγίζει καρδιές η συγκλονιστική προεκλογική μάχη της Κεντροαριστεράς! Σύμφωνα με κυλιόμενες δημοσκοπήσεις το σκηνικό δεν θα μπορούσε να είναι πιο συναρπαστικό καθώς μπορεί να προηγείται η Φώφη αλλά όλα πλέον είναι ανοιχτά. Τα τελευταία 24ωρα έχουμε ανατροπές που προκαλούν αίσθηση στην απίστευτη αυτή μάχη.

Η Φώφη Γεννηματά βρίσκεται στην 1η θέση με ποσοστό 24% και ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης παρακαλώ με 19% ενώ στην 3η θέση βρίσκεται ο υποψήφιος έκπληξη-για τον οποίο πολλοί υποστηρίζουν ότι θα είναι ο τελικός νικητής-Δημήτρης Τζιώτης με ποσοστό 18%!

Αν σκεφθείτε ότι έχουμε δύο μήνες ως τις κάλπες η μάχη προβλέπεται συναρπαστική.

Στο μεταξύ ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας, κ. Αλιβιζάτος, καλεί εθελοντές ανά την Ελλάδα να “πάρουν μέρος” στην αναδιοργάνωση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και να συμβάλουν με την ενεργό συμμετοχή τους στην αρτιότητα και διαφάνεια της διαδικασίας.

Η Επιτροπή προχωρά το έργο της με την ηλεκτρονική πρόσκληση προς τους εθελοντές που καλούνται να συνδράμουν στην εκλογική διαδικασία.

Το κάλεσμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής, όπου καλούνται όλοι εκείνοι που θα αποτελέσουν το “πιο ζωντανό κομμάτι”, το “δομικό υλικό” της διαδικασίας και του νέου φορέα να επιλέξουν τη δραστηριότητα, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν ως εθελοντές.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι:

http://dpekloges.gr/site/ethelontes/

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη