ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ: ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ: «ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ 100.000 ΕΥΡΩ

ZAFEIROPOULOS2

Η παρ’ ολίγον δολοφονία του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014, έξω από το σπίτι του στην Παλαιά Πεντέλη, ρίχνει βαριά τη σκιά της στην εκτέλεση του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, καθώς για τις διωκτικές αρχές όλα μέχρι τώρα συγκλίνουν στο ίδιο συμπέρασμα και με πρόσωπα Αλβανούς κακοποιούς σε ρόλο «παραγγελιοδόχων» που … παρά τη θέλησή τους(?) βρέθηκαν στη δίνη του ορμητικού χείμαρρου των εκατομμυρίων ευρώ που ακούει στο όνομα Energa – Hellas Power.

Συγκεκριμένα γι αυτή την υπόθεση ενός τεράστιου σκανδάλου που είχε ως αποτέλεσμα, απανωτές προφυλακίσεις και αποφυλακίσεις, ανάμειξη του παρακράτους, κόψιμο εκπομπών με παρεμβάσεις γνωστών δικηγόρων και καναλαρχών αλλά και δημοσιογράφων, ψιθυριζόμενα «συμβόλαια θανάτου», στήσιμο δικογραφιών και έναν δικηγόρο νεκρό και έναν παρολίγον σκοτωμένο, ουδείς-πλην του ΜΑΚΕΛΕΙΟ- ήταν σε θέση να γνωρίζουν το αμαρτωλό της βάθος και την τεράστια διαφθορά.

Η αστυνομία, πάλι με διαρροές, διατείνεται ότι πρόσωπα που ήταν αναμεμειγμένα στην Ενεργκα, ενέχονται και στην υπόθεση της δολοφονίας. Είτε ως ηθικοί αυτουργοί, είτε ως φυσικοί και εκτελεστές. Το περίεργο είναι ότι η ΕΛ.ΑΣ με τις διαρροές της «τις οποίες καταδίκασε βουβά η οικογένεια του εκλιπόντος), δίνει άλλοθι σε δύο κανίβαλους που μπήκαν ένοπλοι σε ένα δικηγορικό γραφείο και σκότωσαν έναν μαχόμενο δικηγόρο, είτε διαφωνούσε είτε συμφωνούσε κάποιος με την επαγγελματική του τακτική.

Τώρα η αστυνομία, διατείνεται ότι βρίσκεται, κοντά στην εξιχνίαση και στην ανακοίνωση της. Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι, ένα: Πως είναι δυνατόν αμούστακα παιδάκια που δεν είναι σε θέση ούτε να κλέψουν χωρίς να τους καταλάβουν, να δίνουν εντολές για συμβόλαια θανάτου; Γιατί δεν λένε ότι αυτοί ήταν οι μπροστινοί και από πίσω τους ήταν τα ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ που δε θα συλληφθούν ποτέ;

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη