Θρήνος και οργή στις κηδείες των νεκρών επί Σύριζα

woman with coffin crying at funeral in church

Oργή και οδύνη στις κηδείες των νεκρών του Σύριζα. Με κυβέρνηση πρώτη φορά αριστερά θρηνούμε ήδη 15 νεκρούς στις φτωχογειτονιές της Δυτικής Αττικής ενώ είναι διάχυτη η αγωνία ότι ο αριθμός των θυμάτων θα ξεπεράσει τους 20. Ηδη αναζητούνται 6 άτομα που αγνοούνται από την Τετάρτη σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική οι δύο από τους αγνοούμενους αναζητούνται στα σπίτια τους στην περιοχή Γεφυράκι στη Νέα Πέραμο και την περιοχή Παλαιοχώρι στη Μάνδρα ενώ οι άλλοι τέσσερις είναι οδηγοί που βρίσκονταν στην παλαία Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών, οι συγγενείς και οι φίλοι των οποίων έχουν χάσει τα ίχνη τους από χθες.
«Έχουμε απελπιστεί όλοι. Αυτή τη στιγμή βρέχει και οι έρευνες για τον αδερφό μου έχουν σταματήσει. Ήταν μέσα στο σπίτι του ο αδερφός μου, όταν ο χείμαρρος τα γκρέμισε όλα και τον παρέσυρε. Φοβάμαι ότι δεν θα τον βρούμε.Θα είναι μέσα στα λασπόνερα και δεν θα είναι εύκολο να τον βρούμε. Εύχομαι να σταματήσει η κακοκαιρία για να ξεκινήσουν και πάλι οι έρευνες όμως δυστυχώς πιστεύω ότι έχει χαθεί».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη