ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Oι Αμερικανοί θέλουν Έλληνες ολιγάρχες στη φυλακή για την Χ.Α.

prisoners254-964x563

 

-Κλείστε τους στην φυλακή όποιοι κι αν είναι, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται…

Η οδηγία του υψηλόβαθμου Αμερικανού παράγοντα στον Έλληνα συνάδελφό του ήταν κοφτή και δεν άφηνε περιθώρα αναβολών.

Και αφορούσε την υπόθεση Χρυσή Αυγή της οποίας οι απολήξεις οδηγούν σε πρόσωπα που αν οδηγηθούν στις φυλακές όπως απαιτούν οι Αμερικανοί θα προκληθεί πάταγος στην οικονομική, κοινωνική, επιχειρηματική και φυσικά στην πολιτική ζωή του τόπου.

Μόνο που οι Αμερικανοί έχουν στηλώσει τα πόδια και δεν σηκώνουν μύγα στα σπαθί τους. Η εκτίμηση του αμερικανικού πενταγώνου είναι ότι στην Ελλάδα επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί μια ακροδεξιά παραστρατιωτική οργάνωση η οποία θα αναλάμβανε την προστασία συγκεκριμένων ολιγαρχών από την Τρόικα και του δανειστές μας. Πάνω στους συγκεκριμένους ολιγάρχες έχει κουμπώσει ολόκληρο το μοντέλο της μεταπολίτευσης και οι δανειστές μετά από 3 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα εκτιμούν πως αν δεν εξουδετερωθούν οι εγχώριοι ολιγάρχες,  οι οποίοι ελέγχουν τον πλούτο αλλά και το ελληνικό δημόσιο, δεν πρόκειται αφ΄ενός μεν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους και αφ΄ετέρου να βγει η Ελλάδα από το τέλμα όσες γενιές κι αν θυσιασθούν.

Κι αν για τις γενιές των Ελλήνων Γερμανοί και Αμερικανοί δεν δίνουν μια, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα δις που μας δανείζουν. Η αίσθηση ότι δανείζουν έναν διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό-ο οποίος ελέγχεται από τους ολιγάρχες- και τον οποίο ούτε καν ο τεχνοκράτης Κυριάκος Μητσοτάκης  μπορεί να αντιμετωπίσει, είναι διάχυτη στους δανειστές.

Οι επόμενοι μήνες είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν τέτοιες αλλαγές στην οικονομική ζωή του τόπου που δεν μπορεί να τις προβλέψει ούτε η πιο τολμηρή φαντασία…

http://kourdistoportocali.com