Επικίνδυνο το σεξ τα ξημερώματα – Γυναίκα κάρφωσε μαχαίρι στο μάτι του συντρόφου της όταν της το αρνήθηκε

knife_to_meet_you

Η ερωτική προσέγγιση τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας θεωρείται ανδρική συνήθεια. Οπως φαίνεται όμως και οι γυναίκες έχουν τέτοιες τάσεις και μάλιστα γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνες όταν εισπράττουν την απόρριψη.

Μία 28χρονη γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας γιατί κάρφωσε ένα μαχαίρι στο μάτι του συντρόφου της, όταν εκείνος αρνήθηκε να υποκύψει στο ερωτικό της κάλεσμα στις 4 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το θύμα, η Λα Κρίστιαλ Κινγκ Γούλφορκ επέστρεψε μεθυσμένη στο σπίτι τους και απαίτησε να κάνουν σεξ. Οταν εκείνος δεν ικανοποίησε την επιθυμία της, αυτή άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο μάτι της. Ο ίδιος λέει πως κατάφερε να την αφοπλίσει και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι.

Η γυναίκα από την άλλη δίνει μία άλλη, πιο… γαργαλιστική εκδοχή του περιστατικού. Σύμφωνα με εκείνη, στο σπίτι υπήρχε και δεύτερη γυναίκα με την οποία έκανε σεξουαλικά παιχνίδια η ίδια και όταν ζήτησε από το σύντροφό της να μπει στην… παρέα, εκείνος αρνήθηκε και το τρίτο πρόσωπο έφυγε.

Τότε εκείνη έπιασε ένα μαχαίρι για να υπερασπιστεί τον εαυτό της καθώς- σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της- ο άνδρας έχει ιστορικό βίας. Η 28χρονη επίσης ισχυρίζεται ότι δεν τον μαχαίρωσε στο μάτι, αλλά παραδέχεται πως τον χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο με ένα σιδερένιο κηροπήγιο.

Πηγή: Daily Mail

Πηγή: Επικίνδυνο το σεξ τα ξημερώματα – Γυναίκα κάρφωσε μαχαίρι στο μάτι του συντρόφου της όταν της το αρνήθηκε | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/125400#ixzz2hG7ARw6a