Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ Η Εξεταστική, ο πολυμήχανος Βενιζέλος και ο Σαμαράς που έμεινε «Παυλόπουλος»!

5c48b-danishcitiesmoratorium

PHOTOGRAPHER Panayiotis Tzamaros/Fosphotos

To  ρεπορτάζ του Κουρδιστού Πορτοκαλιού για τον Σχέδιο πτώσης του Σαμαρά στην διάρκεια της ψηφορίας για την πρόταση Εξεταστικής για τα Υποβρύχια που ετοιμάζεται να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή προκάλεσε αίσθηση.

Ο Σαμαράς κουβέντιασε αυτό το ενδεχόμενο με τον Βενιζέλο και όσα άκουσε από το στόμα του τον άφησαν «Παυλόπουλο»!

-Κοίτα Αντώνη, θα είναι ευχής έργο να κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση για Εξεταστική. Η δική μας θέση θα είναι ΝΑΙ. Θα δώσουμε γραμμή να υπερψηφισθεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και από τους δικούς μας βουλευτές. Ή θα τους αφήσουμε ελεύθερους να επιλέξουν. Έτσι θα περάσει η πρόταση του. Χωρίς να χαθεί χρόνος θα τοποθετήσουμε έναν δικό μας Πρόεδρο στην Εξεταστική-έναν τύπου Μαρκογιαννάκη-και μια και έχουμε την πλειοψηφία θα βγάλουμε και τα δικά μας πορίσματα. Καλύτερα να γίνει η Εξεταστική, για τα υποβρύχια, με μας στην κυβέρνηση παρά με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Σαμαράς τον άκουγε με το διεισδυτικό βλέμμα του Θέμη Γεωργαντά.

Πάντα πίστευε ότι ο Μπένι έχει σατανικό μυαλό αλλά στην προκειμένη περίπτωση έσπαγε όλα τα ρεκόρ.

-Κι αν θέλεις Αντώνη, μπορώ να σου κάνω και μια εκτίμηση για το γεγονός: O ΣΥΡΙΖΑ ζητάει Εξεταστική για τα Υποβρύχια ώστε να πάρει το μήνυμα και η γερμανική πλευρά που εμπλέκεται επίσης. Μου μυρίζει βρωμοδουλειά των φίλων μας των Αμερικανών. Ο στόχος τους είναι να διατηρείται στην δημοσιότητα η γερμανική δωροδοκία και να συζητάνε οι Ευρωπαίοι για τους Γερμανούς που μοιράζουν μίζες για να κάνουν τις δουλειές τους. Στην πραγματικότητα ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από μένα και τον Παπακωνσταντίνου, είναι και οι Γερμανοί.

.Βαγγέλη, έχεις δίκιο. Είναι και μια θαυμάσια αφορμή να δει η Μέρκελ τι θα συμβεί στην περίπτωση που γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα στήσει Εξεταστικές για όλες τις αναθέσεις, τις αγορές και τις προμήθεις που εμπλέκονται γερμανικές εταιρείες με εξαίρεση την Siemens. Aυτή δεν την ακουμπάει, ο Αλέξης γιατί δεν του το επιτρέπει ο φίλος του, ο επιχειρηματίας, που έχει βαλθεί να ρίξει την κυβέρνηση. Όπως και νάχει πρέπει να γυρίσουμε το παιγνίδι υπέρ μας…

-Κόλλα 5΄…

(Ο Βαγγγέλης ύψωσε την παλάμη αναγκάζοντας τον Σαμαρά να κάνει το ίδιο-όπως οι πιτσιρικάδες που συγχαίρουν ο ένας τον άλλο…)

http://kourdistoportocali.com