Kομμάντο των Αδιάφθορων έκαναν φύλλο και φτερό το σκοτεινό ΑΤ Ομόνοιας

omonia91bc4c

Ερευνα,το βράδυ της Τρίτης, των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ στο πολύπαθο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας βρίσκεται σε εξέλιξη, στα πλαίσια εντοπισμού «θυλάκων» της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων έχουν ήδη εντοπίσει ποσότητες ναρκωτικών που έχουν παρακρατηθεί παρανόμως από αστυνομικούς ύστερα από έρευνες, συλλήψεις και σχετικές κατασχέσεις. Παράλληλα διερευνώνται υποθέσεις συγκάλυψης σε επιθέσεις αλλοδαπών.

Η έρευνα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, μαζί με αυτή στον Αγιο Παντελεήμονα, θεωρείται από τις πλέον ζωτικής σημασίας στα πλαίσια της κάθαρσης στην ΕΛ.ΑΣ. Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο τμήμα θεωρείται από τα πλέον προβληματικά στην ΕΛ.ΑΣ την τελευταία 15ετία και έχει διαπιστωθεί ότι στέγαζε πολλά κρούσματα διαφθοράς.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2007 είχε καταγραφεί υπόθεση κακοποίησης αλλοδαπών από αστυνομικούς - έβαζαν τους άτυχους μετανάστες να ρίχνει χαστούκια ο ένας στον άλλον- οι οποίοι μάλιστα είχαν βιντεοσκοπήσει το κατόρθωμα τους.

Πηγή

http://kourdistoportocali.com/