Σήμερα, 15 /2 ~ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ~ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ce15d-112

Σήμερα,  15 /2 ~ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ~

Και τώρα που πέρασε η ημέρα των Ερωτευμένων οι κόκκινες καρδούλες του αγ. Βαλεντίνο, τα  μπουκέτα των ανθοπωλείων και τα σοκολατάκια ας κοιτάξουμε και λίγο την άλλη όψη, της σκληρής πραγματικότητας  στη ζωή γύρω μας, που ίσως κάποιοι δεν γνωρίζουμε.
Για κάποιους δίπλα μας  η ζωή  κάθε άλλο παρά ρόδινη είναι! Είναι αμφίβολη και απάνθρωπη με τα παιδιά τους. Μην παραμυθιαζόμαστε λέγοντας στον εαυτό μας πως στο δικό μου παιδί ή στο παιδί του παιδιού μου, δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο…

Στη χώρα μας υπάρχουν χιλιάδες παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματική ασθένεια  και εμείς σαν λαός δεν έχουμε μάθει γενικά  να προσφέρουμε αίμα. Είτε από άγνοια, είτε από κακή ενημέρωση η αιμοδοσία  για μας μας τους  Έλληνες είναι μια κίνηση που μας προκαλεί συχνά φόβο λόγω άγνοιας  και προκαταληψης.

ofeli_aimodosias_290_161664_SV0244

Προσωπικά σαν σταθερή  απο χρόνια εθελόντρια αιμοδότρια μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τα οφέλη από αυτήν δεν αφορούν μόνο τους παραλήπτες της «δωρεάς» μας, αλλά και εμάς τους ίδιους τους δότες και ψυχικά αλλά και σωματικά.

Δείτε ΕΔΩ με πόσους τρόπους μπορεί επηρεάσει θετικά τις ζωές μας αυτή η πράξη αλτρουισμού και ανθρωπιάς.

Η ΦΛΟΓΑ ( Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια),
με αφορμή την σημερινή ημέρα  διοργανώνει από το πρωί αιμοδοσία για τα παιδιά με Νεοπλασματική ασθένεια στα Νοσοκομεία Παίδων (Αγλαΐα Κυριακού και Αγία Σοφία)

αιμοδοσιαΓια να μάθετε τη διαδικασία πατήστε στο ακόλουθο Link  και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου  θα σας τηλεφωνήσουν για να καθορίσετε την ώρα προσέλευσής σας και το Νοσοκομείο που θα δώσετε το αίμα.

παιδι νεοπλασματικη ασθενεια

Αυτό το βλέμμα μπορείς με μια φιάλη αίμα σου να γίνει κάποτε φωτεινό, αυτό το στόμα να χαμογελάσει.

… η ΦΛΟΓΑ  έτσι  θα  φωτίσει και να ζεστάνει τις ζωές των παιδιών αυτών και των οικογένειών τους αλλά και τη δική σας !!!

Σας προσκαλώ να σταθούμε όλοι μαζί δίπλα σε αυτά τα αθώα πονεμένα παιδιά! Τα παιδιά αυτά δίνουν τη μάχη της ζωής τους με τον καρκίνο … και οι γονείς τους κυριολεκτικά αγωνιούν για μια φιάλη αίματος που τη χρειάζεται απεγνωσμένα ..

Πώς είναι το 3χρονο παιδί σου να έχει καρκίνο ;
- Διάβασε εδω τη σπαρακτική επιστολή μιας μητέρας για την 3χρονη κόρη της

karkinos1-5701

Λίγο αίμα που  εσένα ουσιαστικά  δεν θα σου λείψει στο παιδί αυτό  μπορεί να δώσει ζωή! !!.

Ο Kαρκίνος της Παιδικής Ηλικίας

• ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ !

• ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ !

• ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΑΘΕΙ…!!!

story-1

ΝΟΑH is a cancer survivor ~ «Ηis Life is Proof».

Αν και η μάχη δεν ήταν εύκολη, η εικόνα δίνει μήνυμα ελπίδας.

Γι αυτό παρακαλώ  θερμά  τους αναγνώστες μου καθώς και  ολα τα φιλικά ιστολόγια να  ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ  με κάθε τρόπο και όπου μπορούν  τα παραπάνω,

για να το μάθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται   και  όλοι μαζί να  ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ   αλλα &  ΔΥΝΑΜΗ σε αυτά ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ,  ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΕ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ  ….

Αν έχεις βοηθήσει ένα παιδί, αν του έδωσες Ελπίδα,
πίστεψέ με…δεν ζείς μάταια.

http://xeimwniatikhliakada.wordpress.com/