Να σας πω τον πονο μου…Τι να πω… Δεν ξέρω

kipros_1

Συναντήθηκαν λέει τα κομματικά ραμολί της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ για να συζητήσουν επικείμενη συνεργασία.

Πέντε-έξι πρεφαδόροι χασομέρηδες που δηλώνουν επαγγελματίες αριστεροί, κάθησαν σε ένα τραπέζι για να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της χώρας μέσα από την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, η οποία φιλοδοξεί να είναι το αντίπαλο δέος της Βούλτεψη και του Γρηγοράκου με τις Εντατικές-προσπάθειες.

Αν έβαζε κανείς κοριό στην συγκεκριμένη σύναξη, τα αστεία του Σεφερλή (τα αρχίδια του οποίου γλύφει πλέον το Mega με την ελπίδα ότι θα κατατροπώσει την άχαστη πεθερά του Λιάγκα), θα έμοιαζαν πολύ κρυόκωλα. Από την συγκεκριμένη σύναξη των πρεφαδόρων ήτο η αισθητή η απουσία του Ψαριανού και του Αρχιμανδρίτη Οικονόμου.

Παρόλα αυτά η υπόλοιπη σύνθεση-από όσο μπορούμε να διακρίνουμε στη φωτογραφία-δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα αναδύει δε στην ατμόσφαιρα ένα κύρος ασυναγώνιστο.

Η σύναξη ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ είναι επιπέδου Σεφερλή και μ΄ αυτούς τους όρους μπορεί να την προσεγγίσει κανείς μια και προσφέρει απίστευτο γέλιο εν μέσω του θέρους.

Τους ξεκώλιασε όλους η πεθερά του Λιάγκα, δηλαδή η μαμά της Φέης Σκορδά, η οποία αποτελεί μεγαλύτερο success story και από την μαμά της Μενεγάκη.

Η πεθερά του Γιώργου είναι ένα διαρκές win win μια και όπως όλα δείχνουν, η μαμά της Μενεγάκη έχει πλέον χάσει τον έλεγχο της κόρης και όσα με τον ιδρώτα του προσώπου τους κατάφεραν να βγάλουν όλα αυτά τα χρόνια θα πάνε υπέρ Λάτσιου και Ματέο όπως προβλέπουν και οι εξειδικευμένοι αστρολόγοι.

Υπό αυτή την έννοια ο πραγματικός αντίπαλος του Σεφερλή, δεν είναι ο Γιώργος και η Φέη αλλά η μαμά Σκορδά που αγέρωχη στο φουσκωτό, με τα πλούσια μαλλιά της να ανεμίζουν έχει αφεθεί στα στιβαρά μπράτσα του καπετάν Γιώργη ο οποίος κινείται με κατεύθυνση την Παναγία της Τήνου για να την ευχαριστήσει που στάθηκε τόσο τυχερός στη ζωή του.

Οσο για την συνάντηση ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ, παραπαίμπει σε πρέφα σε υπόγεια λέσχη της λεωφόρου Αλεξάνδρας ή σε κωλόμπαρο της Στυλίδας-με το συμπάθιο Απόστολε.

Αποτελεί από μόνη της μια ατραξιόν βγαλμένη από τις καλύτερες στιγμές των θερινών αναψυκτηρίων και ευχόμαστε ο Θεός να τους έχει καλά να ανταμώνουνε κι εμείς να ξεφαντώνουμε.

Ο μόνος τρόπος πάντως για να κερδίσει ο Σεφερλής το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά είναι να δηλητηριάσει την πεθερά του Γιώργου.

Οσο για την ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ εάν θέλουν να δουν άσπρη μέρα, θα πρέπει να ξεπαστρέψουν τον πολιτικά άχρηστο πάστορα Κουβέλη και να αποστρατεύσουν τιμητικά τον Τσίπρα, ο οποίος είναι πιο γκαφατζής από τον Πεπίτο με αποτέλεσμα να τρώει την σκόνη του φονικού διδύμου Σαμαρά-Μπένι.