Σταυρωμένα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην πόρτα μου

images

Πιτσιρίκο καλημέρα. Εξερχόμενος από το σπίτι μου, σήμερα το πρωί στο Κουκάκι, με περίμεναν στην είσοδο τρεις φάκελοι της ΝΔ.

Όπως τους πήγαινα στον κάδο ανακύκλωσης, μου μπήκαν τριβόλια στο μυαλό και άνοιξα έναν και φρίκιασα, καθώς ο κάθε φάκελος εμπεριέχει τρία έτοιμα για την κάλπη ψηφοδέλτια της ΝΔ με σταυρό στο όνομα του Νικήτα Κακλαμάνη.

Τώρα πλέον φίλε μου, δεν χρειάζεται καν να σκεφτείς τι να ψηφίσεις. Η ΝΔ προνοεί για εσένα και σου δίνει το φαγητό στο στόμα με το κουτάλι.

Εγώ το μόνο που θέλω, είναι να δω τα μούτρα τους πίσω από τα σίδερα.

Επισυνάπτω και το φωτογραφικό υλικό βεβαίως βεβαίως…

Χαιρετισμούς

Σπύρος Παν

(Αγαπητέ φίλε, υπάρχει ακόμα χειρότερο από το να βρείτε τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην πόρτα του σπιτιού σας, αφού βλέπω τηλεοπτικά σποτάκια της Νέας Δημοκρατίας με ανθρώπους που έχουν βάλει τον Αντώνη Σαμαρά μέσα στο σπίτι τους, ενώ υπάρχουν και κάποιοι εντελώς καθυστερημένοι που βάζουν μέσα στο σπίτι τους τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Νικήτας Κακλαμάνης θα έπρεπε μόνος του να καταλάβει πως κάποια στιγμή οι πολιτικοί πρέπει να πηγαίνουν στο σπίτι τους. Πάντως, σκοτώνονται οι υποψήφιοι στην Α” Αθηνών -όπως και στην Β΄-, γιατί η πανωλεθρία της Νέας Δημοκρατίας θα αφήσει εκτός Βουλής πολλά «μεγάλα ονόματα». Ε, καιρός ήταν. Να είστε καλά.)

Σταυρωμένα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην πόρτα μου