Τρία πουλάκια κάθονται

Sam Provata Psifizoyn kai meta sfaksimo

Ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, εξαιτίας της αφίσας η οποία προαναγγέλλει τον διάλογο του Αλέξη Τσίπρα με τους χρήστες του Twitter, και δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να ελευθερώνει τρία πουλάκια σαν το σύμβολο του Twitter.

Σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία, τα πουλιά που απελευθερώνει ο Αλέξης Τσίπρας είναι το Άγιο Πνεύμα, οπότε αφενός θα έπρεπε να είναι ένα και όχι τρία, και αφετέρου προσβάλλουν την Ορθοδοξία και την πίστη των Ελλήνων που παίρνουν ανάποδες, όταν βλέπουν τα πουλιά τους σε ξένα χέρια.

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει από το Twitter να αλλάξει σύμβολο και να μην χρησιμοποιεί το πουλάκι, το οποίο το έχει κατοχυρώσει η Ορθοδοξία, η οποία έχει μεγάλη αγάπη στα πουλιά.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως θέλει κι αυτός να κάνει διάλογο στο Twitter αλλά δεν μπορεί γιατί το Twitter δεν έχει ούτε μια εικόνα της Παναγίας, ενώ δεν έχει και ένα παγκάκι για να καθίσει και να δώσει συμβουλές στα παιδιά.

Αν το Twitter δεν συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του Αντώνη Σαμαρά, ο Αντώνης Σαμαράς θα απαγορεύσει το Twitter στην Ελλάδα, ενώ μπορεί να βάλει κι ένα φράχτη στο Facebook.

(Ήταν μεγάλο λάθος να έρθει η ακροδεξιά του Σαμαρά στην κυβέρνηση. Δυστυχώς το πληρώσαμε όλοι μας -και θα το πληρώνουμε για χρόνια-, ενώ τώρα η Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνεται πόσο κακό της έκανε η ακροδεξιά ομάδα Σαμαρά που κυριάρχησε μέσα στο κόμμα. Τα βήματα προόδου που είχε κάνει η Δεξιά όχι μόνο εξαφανίστηκαν μέσα σε δυόμισι χρόνια, αλλά η Δεξιά επέστρεψε στην δεκαετία του ’50. Κρίμα.)

Τρία πουλάκια κάθονται    http://pitsirikos.net/