Η Αγία Βαρβάρα στο πλευρό του Ολυμπιακού

wpid-20150417085416

Αίσθηση έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη η αποκάλυψη πως η Αγία Βαρβάρα βοήθησε τον Ολυμπιακό να νικήσει την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό του Final Four.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Σπανούλης, λίγο πριν σουτάρει το κρίσιμο τρίποντο, είδε την Αγία Βαρβάρα στη ρακέτα της ΤΣΣΚΑ.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κατάλαβε αμέσως πως ήταν η Αγία Βαρβάρα και ήταν έτοιμος να ζητήσει από τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα γιατί νόμιζε πως η ΤΣΣΚΑ έπαιζε με έξι παίκτες.

Τότε, η Αγία Βαρβάρα έκανε σκριν για να μείνει ελεύθερος ο Σπανούλης, και του φώναξε «Σούταρε Kill Bill!», ενώ, παράλληλα, η ίδια «έκοψε» μέσα στο καλάθι από την μπέιζλάιν, για να κάνει μπλοκ άουτ και να πάρει το ριμπάουντ.

Ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε το τρίποντο, οπότε η Αγία Βαρβάρα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ήταν αόρατη και άρχισε να τραβάει τα σορτσάκια των Ρώσων και να τους λύνει τα κορδόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αποστολή του Ολυμπιακού, η ομάδα πήρε κρυφά μαζί της στη Μαδρίτη ένα κόκαλο της Αγίας Βαρβάρας, για να βοηθήσει την ομάδα και, ειδικά, τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού, οπότε η Αγία Βαρβάρα τον προστατεύει γιατί είναι προστάτιδα του Πυροβολικού.

Η είδηση πως ο Ολυμπιακός έχει στο πλευρό του την Αγία Βαρβάρα έχει προβληματίσει τους παίκτες και τους παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει του αποψινού τελικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο των Ισπανών, η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει στον πάγκο της ένα κόκαλο του Αγίου Βικέντιου, ο οποίος είναι προστάτης του πικ εν ρολ και αποτρέπει τα εύκολα λέι απ.

Η αποψινή κόντρα της Αγίας Βαρβάρας με τον Άγιο Βικέντιο αναμένεται με αγωνία.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

Η Αγία Βαρβάρα στο πλευρό του Ολυμπιακού