Τα μωρά του Αλλάχ έρχονται να επενδύσουν στην Ελλάδα!

wpid-wp-1459167278337.jpeg

Με ακόρεστη δίψα να επενδύσουν στην Ελλάδα μετά την προτροπή του Μάρδα ετοιμάζονται να περάσουν τα σύνορα της χώρας μας τα καυτά μωρά του Αλλάχ.

Η δημοσιογράφος Ιόλη Πιερίδη, ταξίδεψε τον τελευταίο μήνα σε Τεχεράνη και Ντουμπάι και συνάντησε τα golden girls του πετρελαίου που απολαμβάνουν μια παραμυθένια ζωή.

Αυτά τα κορίτσια μπορεί να πιστεύουν στον Αλλάχ αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα γινόντουσαν ανθρώπινες βόμβες ώστε να ανατιναχθούν για χάρη του.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι γνώριζαν πολλά πράγματα για την Ελλάδα: Μύκονος, Ρέμος, Γλυφάδα, Καρανίκας (ο γνωστός σύμβουλος του πρωθυπουργού), Μενεγάκη, NAMMOS είναι ανάμεσα στις δημοφιλείς ελληνικές λέξεις που ακούσαμε όταν δηλώσαμε ότι είμαστε Ελληνες.

Δυστυχώς καμμιά δεν γνώριζε την Κουντουρά. Για τον Τσίπρα μάς είπαν ότι είχαν ακούσει ότι είναι πολύ σκληρός κομμουνιστής παρόλα αυτά δέχθηκε την Αντζελίνα Ζολί στο πρωθυπουργικό Μέγαρο. Οταν ρωτήσαμε γιατί οι Σύροι πρόσφυγες δεν έρχονται στην Περσία, στο Ντουμπάι, στο Κατάρ κλπ μάς είπαν πως δεν ταιριάζουν με τον lifestyle και σε καμμία περίπτωση δεν θα επέτρεπαν να στηθούν προσφυγικοί καταυλισμοί στην Τεχεράνη, στο Ντουμπάι και στο Κατάρ.

-Θα μπορούσαμε να ζήσουμε στην Ελλάδα και να επενδύσουμε στη χώρα σας. Θα μπορούσαμε να μείνουμε στους ουρανοξύστες που ετοιμάζετε στο παλιό σας Αεροδρόμιο με θέα την θάλασσα. Σε καμμία περίπτωση δεν θα θέλαμε πρόσφυγες ανάμεσά μας…

.Μα είναι κι αυτοί παιδιά του Αλλάχ!…

τους είπαμε.

-Ναι αλλά εμείς είμαστε τα εκλεκτά παιδιά του Αλλάχ. Γι΄αυτό μάς χάρισε τόσα πολλά λεφτά…Δεν χρειάζεται να πάμε στον Παράδεισο. Εδώ είναι ο Παράδεισος για μας…

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-428/