Στην Αμφίπολη μεταφέρονται τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας

wpid-20150417085416

Στον τάφο της Αμφίπολης θα μεταφερθεί το ιερό σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας, μετά από απόφαση της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση -και την ομόφωνη γνώμη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ-, αφού στην Αμφίπολη δεν βρέθηκε κάποιος διάσημος από το τζετ σετ της αρχαιότητας, μπορούμε να θάψουμε την Αγία Βαρβάρα, ώστε να αποκτήσει ξανά νόημα ο ελληνοχριστιανικός πολιτισμός.

Παράλληλα, ο συνδυασμός της Αμφίπολης με την Αγία Βαρβάρα θα αποδείξει πως υπάρχει συνέχεια στην κυβερνητική προπαγάνδα και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης -ανεξάρτητα από τις κυβερνήσεις-, οπότε εμείς οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας θα μεταφερθούν στον τάφο της Αμφίπολης πάνω σε κιλλίβαντα, ενώ σε όλη την διαδρομή θα πέφτουν κανονιοβολισμοί, γιατί η Αγία Βαρβάρα είναι προστάτιδα του Πυροβολικού και όχι αυτών που τρώνε τις οβίδες του Πυροβολικού.

Βέβαια, η Αγία Βαρβάρα δεν προστατεύει μόνο το ελληνικό Πυροβολικό αλλά όλα τα Πυροβολικά, οπότε τίθεται το θέμα ποιο Πυροβολικό προστατεύει, όταν γίνεται πόλεμος και πέφτουν βόμβες και από τις δυο πλευρές.

Η Αγία Βαρβάρα προστατεύει επίσης τους καρκινοπαθείς από τους γιατρούς -όπως μας ενημέρωσε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής-, οπότε στην Αμφίπολη θα συρρέουν καρκινοπαθείς από όλο τον κόσμο, και θα βλέπουν με ένα εισιτήριο τον τάφο και τα λείψανα, ενώ θα κάνουν και τάματα, οπότε θα πέφτει χοντρή κονόμα και θα εξαφανίσουμε το χρέος.

Η απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας στην Αμφίπολη έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις της Καθολικής Εκκλησίας, ο οποία θεωρεί τα λείψανα περιουσία της και είχε υπολογίσει να βγάλει εκατομμύρια από την παγκόσμια τουρνέ της Αγίας Βαρβάρας.

Πάντως, κάποια στιγμή θα πρέπει να απασχολήσει τους Έλληνες αυτή η έντονη αγάπη τους για τάφους και κόκαλα.

Στην Αμφίπολη μεταφέρονται τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας