Το ξέσπασμα του μίσους

wpid-wp-1440323828330.jpeg

Ο σημερινός πρωθυπουργός φορώντας το κράτος του μοτοσυκλετιστή καβαλούσε σε συνεπιβάτης την μηχανή που οδηγούσε ένας από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας με προορισμό την Ραφήνα.

Ηταν ακόμη αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε αναλάβει την πολιτική του εκπαίδευση…Ήθελε πάση θυσία, μέσω του Αλέξη Τσίπρα, να εκδικηθεί το δίδυμο Σαμαρά-Στουρνάρα οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία αναδείκνυαν τις τεράστιες ευθύνες των κυβερνήσεων Καραμανλή στο ξέσπασμα της κρίσης.

Οι Σαμαράς-Στουρνάρας ταυτίζονταν σχεδόν με τον ΓΑΠ ο οποίος υποστήριζε ότι ο Καραμανλής δραπέτευσε από την εξουσία λίγο πριν το ξέσπασμα της καταιγίδας.

Ο Καραμανλής επιχειρώντας να περάσει σε αντιπερισπασμό επέτρεψε σε ένα κομμάτι του παρακράτους να εξυφάνει το μυθιστόρημα της δήθεν απόπειρας δολοφονίας του από την οποία τον διέσωσαν Ρώσοι πράκτορες-είναι οι ίδιοι που αυτό το διάστημα υπόσχονται στον Λαφαζάνη και τον Λεβέντη νταλίκες με ρώσικα ρούβλια.

Το μυθιστόρημα της απόπειρας δολοφονίας του Καραμανλή φωτογράφιζε ως φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς τους Αμερικανούς ενώ ενέπλεκε και τον σεσημασμένο πληρωμένο δολοφόνο Μιχάλη Καρχιμάκη ως τον πληρωμένο εκτελεστή του Καραμανλή.

Πράγματι μια νύχτα που η βρόχα έπεφτε ραιτ θρου ο Καρχιμάκης είχε μπουκάρει στο σπίτι της Ραφήνας και άρχισε να καπνίζει ζωνιανή φούντα δίπλα στο κρεβάτι του Καραμανλή (η Νατάσσα ήταν σε άλλο δωμάτιο με τα παδιά) με στόχο ο τέως πρωθυπουργός να τα τινάξει από ασφυξία.

Τον Καρχιμάκη τον είχε βάλει ο πρώην πρέσβης τον ΗΠΑ Τόμας Μίλερ να κάνει την βρώμικη δουλειά.

Το ίδιο διάστημα ο σημερινός πρόεδρος της Δημοκρατίας εξαπέλυσε πύρινη αρθρογραφία κατά των μνημονίων χαρακτιρίζοντας τα αντισυνταγματικά.

Τώρα ο φίλτατος Παυλόπουλος δεν βρίσκει ουδένα κουσούρι στο Μνημόνιο Τσίπρα.

Πάμε παρακάτω. Με το που ανακοινώθηκαν οι εκλογές ο Σαμαράς διέκοψε τις διακοπές του στην Πύλο και επέστρεψε στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Μειμαράκη. Ο Καραμανλής συνεχίζει τις διακοπές του. Αρκέστηκε σε ένα τηλεφώνημα προς τον Βαγγέλα.

Πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ του Μειμαράκη είχαν διαφορά 14 μονάδες σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Ο Καραμανλής αφήνει να διαρρέει πως αν η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ είναι μεγαλύτερη εκείνης των εκλογών του Ιανουαρίου, ο Μειμαράκης θα πρέπει να παραιτηθεί και να επιστρέψει ο ίδιος σαν σωτήρας της παλαβής παράταξης.

Στο μεταξύ όλο το προηγούμενο διάστημα οι καραμανλικοί έκαναν ότι μπορούσαν να φάνε τον Σαμαρά. Τον εξανάγκασαν να παραιτηθεί και να βάλει στην θέση του τον Βαγγέλα. Ο Μειμαράκης χρεώνεται ήδη την πολιτική ανοησία να στηρίξει τον Τσίπρα στη Βουλή ψηφίζοντας το 3ο Μνημόνιο-ενώ ο Τσίπρας τον χλευάζει διαρκώς.

Ο Καραμανλής και ο Παυλόπουλος ορκίζονταν στον Μειμαράκη ότι ο «μικρός» δεν πρόκειται να πάει σε εκλογές και ο ίδιος θα παραμείνει αρχηγός της ΝΔ ως την Ανοιξη του 2015.

Ο Μειμαράκης γνωρίζει πλέον ότι τον κορόιδεψαν και ο τρόμος ζωγραφίζεται στο απλανές βλέμμα του.

http://kourdistoportocali.com/post/46338