Οι Ποταμίσιοι ξέρουν!

wpid-wp-1442524841213.jpeg

Εκατό δεκαεπτά προσωπικότητες υπογράφουν κείμενο στήριξης του Ποταμιού ανάμεσα τους Ακαδημαϊκοί και προσωπικότητες της Τέχνης και της Επιστήμης. Αυτοί ξέρουν!

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν υπέγραψε το κείμενο αφού δεν θέλει να πολιτικοποιείται γιατί κάνει κακό στην Τέχνη του. Αλλιώς θα είχαν υπογράψει εκατό δεκαοκτώ. Επίσης το κείμενο δεν υπογράφει ο Θάνος Τζήμερος αφού κατεβαίνει στις εκλογές με δικό του κόμμα. Μάλιστα φήμες λένε ότι διαπραγματεύτηκε σκληρά με τον Σταύρο Θεοδωράκη ώστε ο ένας να υπογράψει το κείμενο του άλλου αλλά η συμφωνία τελικά δεν έκλεισε διότι ο Σταύρος Θεοδωράκης προσέχει που βάζει την υπογραφή του και το πουλί του. Σε αντίθεση με τον Θάνο Τζήμερο που προσέχει μόνο που βάζει το πουλί του. Την υπογραφή του τη βάζει όπου να ‘ναι.

Μέσω αυτής της κίνησης το Ποτάμι θέλει να τονίσει ότι ακούει και αξιοποιεί ανθρώπους της παραγωγής, των επιστημών και των τεχνών που μπορούν να εκφράσουν το νέο στη διακυβέρνηση της χώρας. Γιαυτό, αν είσαι τέτοιος, πρέπει να υποστηρίξεις το Ποτάμι. Αν είσαι άλλος να  υποστηρίξεις άλλους. Το Ποτάμι δεν το ρίχνει το επίπεδο. Μόνο τέτοιους θέλει.

image

http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.com/2015/09/blog-post_17.html