Δώστε πόνο!

wpid-wp-1447194437130.jpeg

Στην όλη καταθλιπτική ατμόσφαιρα τριγύρω εξαιτίας της οδύνης των Μνημονίων, το Mega έρχεται να προσθέσει την πινελιά της ψυχασθένειας διά χειρός Άννας Δρούζα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να έχει πιο ιδανικούς συμμάχους από κάτι τέτοιες εκπομπές στην προσπάθειά της να κάνει εντελώς σμπαράλια τους πολίτες-φοροθύματα.

Η  ΨΥΧΩ-εκπομπή της Δρούζα με ηθοποιούς να υποδύονται ρόλους σε οικογενειακά δράματα, βιασμούς, αιμομιξίες, και τούρμπο ψυχάκηδες  ήρθε να προσγειωθεί στους ταλαίπωρους νοικοκυραίους και να τους αποτελειώσει.

Πλέον δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι εάν μας ψεκάζουν.

Το Mega τερμάτισε τα όρια της ψυχασθένειας. Τα Φονικά Μυστικά της Δρούζα έδεναν υπέροχα και νωχελικά με τα πρόσωπα του Πανούση, του Πέτρου Λάμπρου, της λογοκριμμένης Όλγας Γεροβασίλη, του Ευκλείδη Τσακαλώτου και πάει λέγοντας.

Εχουμε πέσει στο λάκο με τα σκατά αδέλφια και δεν υπάρχει ελπίδα.

Και γαμώ τις υστερίες.

Σε μια κοινωνία που παραπαίει έρχεται το θαλασσοδανεισμένο Μega να ψεκάσει με ακόμη περισσότερη σχιζοφρένεια τους θεατές.

Η Άννα Δρούζα λέει για τα «Φονικά Μυστικά»: «»Ήταν πολύ καλό παιδί», «τον βλέπαμε στη γειτονιά», «δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα», «δεν πίστευα στ” αυτιά μου όταν το έμαθα».

Το θέμα της εκομπής που προβλήθηκε την Τρίτη 10 Νοεμβρίου>Η κατάσταση στην οικογένεια της Φωτεινής και του Θωμά ξεφεύγει από τον έλεγχο και o γιός μέρα με τη μέρα μετατρέπεται σε βίαιο τύραννο, μια κινούμενη απειλή. Οι σχέσεις διαταράσσονται. Ο φόβος και η ντροπή κυριεύει την καθημερινότητα και τα «φονικά μυστικά» κλειδαμπαρώνονται πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες του σπιτιού τους. Ο πατέρας είναι αυτός που αναλαμβάνει να λυτρώσει την οικογένεια και να δώσει τέλος στον κύκλο της βίας που επικρατεί μέσα στο σπίτι του.

-ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στην εικόνα.. Ευχαριστώ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

http://kourdistoportocali.com/post/48097