ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ: ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ!

wpid-wp-1447268308458.jpeg

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι η κυρία «Κ» (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρεται το επίθετό της) έπαθε εγκεφαλικό! Ζώντας τον τρόμο ότι το σπίτι της μπορεί να βγει στο σφυρί από μέρα σε μέρα, δεν άντεξε! Η κατάσταση της, όπως είπανε οι γιατροί….
δεν εμπνέει ανησυχία (τουλάχιστον προς το παρόν), ωστόσο αυτή η αβεβαιότητα και ο κυρίως ο φόβος που προέρχεται από την τάση των δανειστών-τραπεζών να αρπάξουν τα σπίτια των πολιτών, την τσακίζει καθημερινά.
Ο Δήμος Παπαγου-Χολαργού και όλες οι δημοτικές παρατάξεις οφείλουν να λάβουν θέση! Μας στέλνουν καθημερινά δελτία τύπου τα οποία δημοσιεύουμε, αλλά δεν είδαμε να υπάρχει ευαισθησία από μέρους τους για το πιο σοβαρό θέμα των ημερών: τους πλειστηριασμούς που θα αρπάξουν τα σπίτια των κατοίκων και θα τους πετάξουν στον δρόμο!

Στο μεταξύ, μετά το δημοσίευμά μας, πληροφορούμαστε ότι εμφανίστηκαν νέες οικογένειες οι οποίες κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους! Και είναι σίγουρα πολλές…..

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στην εικόνα.. Ευχαριστώ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

indobserver

http://www.triklopodia.gr/