Εκλεκτές προσωπικότητες στην εκπομπή του Πρετεντέρη για τους gay

wpid-wp-1450983156151.jpeg

O εκλεκτός δημοσιογράφος-παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να κλείσει με καλύτερο τρόπο την σεζόν του 2105. Στην τελευταία εκπομπή τού έτους φώναξε τον Μητροπολίτη Σεραφείμ, τον Γρηγόρη Ψαριανό, τον Κώστα-θα ήτο κτηνοβασία-Κατσίκη και στην συνέχεια τράβηξε το καζανάκι.


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Την ώρα που πολιτικοί πατέρες του έθνους έδειχναν δειλία ακόμα και στο να βρεθούν στην Βουλή για τη ψηφοφορία του σύμφωνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, κατώτεροι των περιστάσεων ακόμα και για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα επιτέλους όλων των πολιτών, αποφεύγοντας να αναλάβουν κάθε ευθύνη, στο Mega έπαιζε η «Ανατροπή».

Ναι ή όχι στο σύμφωνο συμβίωσης, η υιοθεσία και τα παιδιά, «τα δικαιώματα και οι απαγορεύσεις», υπέρ ή κατά; Το αυτονόητο κάθε πολιτισμένης κοινωνίας και κοινού νου, θα εξεταζόταν με εξέχουσες μορφές της ελληνικής κοινωνίας. Εκεί ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Να παραδεχτούμε πως οι περισσότεροι από μας, μόλις βλέπουμε σχήμα ιερέα, από το DNA μας και μόνο αδυνατούμε να μην είμαστε ευγενικοί απέναντι του. Γενεές επί γενεών έχουμε ανατραφεί με τον φόβο, το δέος, την υπακοή, τον σεβασμό σ αυτούς που συνομιλούν απευθείας με τον Θεό μας. Δεν είναι έτσι, φυσικά, αλλά έρχεται αρχέγονα , αταβιστικά σχεδόν το συναίσθημα. Όμως εδώ ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, είναι άγριος. Άγριο το βλέμμα. Άγρια τα μούσια. Άγριο όλο το μαύρο που καταπίνει τον άνθρωπο μέσα του. Και πάνω απ όλα άγριες οι κουβέντες του. Η επιλογή του έχει γίνει εμπρηστικά, με γνώση του παρελθόντος και των πιστεύω του.

Τον Δεκέμβριο του 2013, λίγες ημέρες μετά την καταδίκη της Ελλάδας από το Δικαστήριο του Στρασβούργου, που επιδίκασε ως παράνομη σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα τον αποκλεισμό των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης, ο Σεραφείμ έστειλε έκφρασε στον  αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τότε, Ευάγγελο Βενιζέλο, τον αποτροπιασμό γιατί το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε τροπολογία στον αντιρατσιστικό νόμο για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια θεωρώντας πως «η ομοφυλοφιλία είναι σιχαμερό και ακάθαρτο αμάρτημα».

Λίγα χρόνια αργότερα υπογράμμιζε την αντίδραση του λέγοντας πως με το «νομοσχέδιο απενοχοποιούνται οι πρακτικές της ομοφυλοφιλίας που αναπόδραστα οδηγούν σε άπειρες λοιμώξεις του οργανισμού και καρκινογενέσεις». Έχει μιλήσει ενάντια των σιωνισμού που μας καταδιώκει ως έθνος, ενάντια των Εβραίων, των μεταναστών, των ξένων που έρχονται στην χώρα. Και σ αυτή την Ανατροπή, έκανε λόγο για τους καρκίνους της στοματικής κοιλότητας που προέρχονται από το στοματικό σεξ εν ολίγοις το όποιο κάνουν μόνο οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι!

Τον παραλογισμό της συζήτησης συμπληρώνει ο Κώστας Κατσίκης, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Είναι γνωστές οι τοποθετήσεις του πως «δεν είναι δυνατόν να δίνουμε το δικαίωμα σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι να υιοθετεί ένα παιδί, στο οποίο θα καταστρέψει την ομαλή ψυχολογική ανάπτυξή του» ενώ τόνιζε πως η ελληνική οικογένεια δεν πρέπει να πληγεί «από ζευγάρια με ποικίλους σεξουαλικούς προσανατολισμούς». «Οι Έλληνες δεν θα διασπαστούμε» έλεγε, «η ελληνική οικογένεια δεν είναι δυνατό να πληγεί από τέτοια ζευγάρια».

Με τον Γιάννη Πρωτύτερη στη μέση απέναντι απ τον ιερέα και τον πατέρα του έθνους, στέκονται οι Γρηγόρης Ψαριανός, επίσης πατέρας του έθνους και ο μαύρο Θοδωρής Αθερίδης, που έχει ως κανονικός άνθρωπος, που ζει ανάμεσα μας να επιχειρηματολογήσει έναντι του απόλυτου παραλογισμού. 

Για τον εθνοπατέρα κύριο Ψαριανό, περιμένουμε με την αγάπη που έχει για τους εντυπωσιασμούς να επιτεθεί τόσο λάβρος όσο στην κυρία Φωτίου, την αποκαλούσε «νεομνημονιακό σούργελο» ή τόσο παθιασμένος, όταν σεξιστικά μύριζε το πανωφόρι της κυρίας Ραχήλ Μακρή στα έδρανα του Κοινοβουλίου, με τους ιδεολογικούς του συναδέλφους να γελάνε!

Επειδή όμως, ο εθνοπατέρας έχει προλάβει να δηλώσει στο παρελθόν το «στην Ελλάδα, αν δεν είσαι gay -στην τηλεόραση, τον… πούλο!», το μένος και το πάθος δεν αντιτάσσονται στον ιερέα και στον συνάδελφο του βουλευτή. Μένει ο μαύρο Αθερίδης να ψελλίζει με ευγένεια και σοβαρότητα τις απόψεις του. Συγγενεύει ο κροκόδειλος με τα περιστέρια; Ε! Πώς να τα έβρισκε ο μαύρο Αθερίδης με τον Σεραφείμ και τον Κατσίκη;

Σε όλο αυτόν τον ορυμαγδό απόψεων  μισαλλοδοξίας πολιτικής και θρησκευτικής, παραμονές Χριστουγέννων, λίγο πριν γιορταστεί η γέννηση ενός παιδιού –όποιου παιδιού- ως μέγιστη χαρά και ελπίδα για την ανθρωπότητα, έλειπαν φυσικά και γιατί είχαν σημαντικότερα παργματα να κάνουν εκείνο το βράδυ, οι οργανώσεις των ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών και διεμφυλλικών ατόμων. Είπαμε; Πώς να συνεννοηθεί ο τυρανόσαυρος ρεξ με τον σκαντζόχοιρο;

http://kourdistoportocali.com/read-this/eklektes-prosopikotites-stin-ekpobi-tou-pretenteri-gia-tous-gay/