ΗΠΑ και Ε.Ε. πιέζουν την Ελλάδα να εκδώσει νέες ταυτότητες στις οποίες θα αναγράφεται και το θρήσκευμα

wpid-wp-1449613133840.jpeg

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ πιέζει την ελληνική κυβέρνηση να ξεκινήσει την διαδικασία έκδοσης νέων ταυτοτήτων υψηλής ποιότητας, στις οποίες θα αναγράφεται υποχρεωτικά και το θρήσκευμα.

Όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι New York Times, το θέμα των νέων ταυτοτήτων στις οποίες θα αναγράφεται και το θρήσκευμα, έθεσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, στη διάρκεια της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα.

Οι ΗΠΑ πιέζουν την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην έκδοση νέων ταυτοτήτων, στις οποίες θα αναγράφεται και το θρήσκευμα, με σκοπό να σταματήσουν τους τζιχαντιστές από το να εισέλθουν σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι τζιχαντιστές έχουν τέλειους παραχαράκτες και μπορούν να πλαστογραφήσουν ταυτότητες και διαβατήρια άλλων χωρών αλλά δεν μπορούν να γράψουν άλλο θρήσκευμα από το δικό τους στην ταυτότητά τους.

Ο λόγος που οι τζιχαντιστές δεν μπορούν να γράψουν άλλο θρήσκευμα από το δικό τους στην ταυτότητά τους είναι πως υπάρχει ένας στίχος στο Κοράνι που λέει πως ο πιστός που θα γράψει άλλο θρήσκευμα στην ταυτότητά του -ακόμα κι αν είναι πλαστή- δεν θα βρει 72 παρθένες και πιλάφι να τον περιμένουν στον Παράδεισο αλλά 72 αράπηδες και πουρέ.

Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ θα εκδώσουν νέες ταυτότητες για τους πολίτες τους, στις οποίες θα αναγράφεται το θρήσκευμα, ώστε να απελαθούν όλοι οι μουσουλμάνοι και να μην κινδυνεύει η Ευρώπη από επίδοξους τζιχαντιστές.

Όλοι οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών θα κληθούν να δηλώσουν το θρήσκευμά τους -το οποίο θα αναγραφεί στην ταυτότητά τους-, ενώ κολπάκια του στιλ «εγώ είμαι άθεος» δεν περνάνε, αφού, όποιος δεν δηλώνει χριστιανός, θα θεωρείται τζιχαντιστής και θα αποκεφαλίζεται για να προστατευτούν οι αξίες του δυτικού πολιτισμού.

Τώρα φαίνεται πόσο μπροστά από την εποχή του ήταν ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ο οποίος έδωσε μάχη για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.

Αν οι ηγέτες της Ελλάδας και της Δύσης είχαν ακούσει τον Χριστόδουλο, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ θα ήταν σήμερα απόλυτα ασφαλείς και δεν θα θα κινδύνευαν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
image

http://pitsirikos.net/2015/12/