Γερμανίδα κάνει μήνυση στους μετανάστες επειδή δεν την παρενόχλησαν σεξoυαλικά

wpid-wp-1452410341671.jpeg

Αίσθηση έχει προκαλέσει η μήνυση που κατέθεσε μια Γερμανίδα επειδή δεν την παρενόχλησαν σεξoυαλικά οι μετανάστες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία.


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Η Γερμανίδα κατηγορεί τους μετανάστες για ρατσισμό και μισογυνισμό, και ζητάει την απέλασή τους.

Όπως αναφέρει στη μήνυσή της η Γκούντρουν Βέρμαχτ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πλύθηκε, ξύρισε το πράμα της, φόρεσε και ένα κόκκινο στρινγκ -για να της πάει καλά η χρονιά στα ερωτικά της-, ντύθηκε, βάφτηκε και πήγε στην πλατεία που ήταν γεμάτη άνδρες.

Η Γκούντρουν Βέρμαχτ αναφέρει πως κανένας άνδρας δεν της έδινε σημασία και δεν καταλαβαίνει το γιατί.

Όπως επισημαίνει η Γκούντρουν Βέρμαχτ, δεν περίμενε τίποτα από τους Γερμανούς -τους οποίους χαρακτηρίζει «εγωπαθείς φλώρους»- αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί την αγνόησαν οι Άραβες και οι Αφρικανοί.

Η Γκούντρουν Βέρμαχτ ζητάει και αποζημίωση για ηθική βλάβη επειδή οι μετανάστες παρενοχλούσαν σεξoυαλικά όλες τις άλλες γυναίκες εκτός από αυτήν.

«Το πράμα μου είχε πυρώσει, ήμουν καυλοπυρέσσουσα, και κανείς δεν μου έδινε σημασία» δήλωσε η Γκούντρουν Βέρμαχτ και ξέσπασε σε λυγμούς.

Η Γκούντρουν είναι έξαλλη και με τις Γερμανίδες που έκαναν μήνυση στους μετανάστες για σεξoυαλική παρενόχληση, ενώ αυτήν την αγνόησαν όλοι.

Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως ο μετανάστης που θα πάει με την Γκούντρουν Βέρμαχτ όχι μόνο δεν θα απελαθεί αλλά θα τιμηθεί με το παράσημο του Σιδηρού Σταυρού που δίνεται μόνο σε πολύ γενναίους άνδρες και έχει να δοθεί από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

http://feedproxy.google.com/~r/pitsirikos/uPfN/~3/A0gR0sDYeOU/