Ας γίνει η Ελλάδα Νεκροταφείο των Διορισμένων στο Δημόσιο Ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ

wpid-wp-1452418994589.jpeg

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, που ανήκει στον Μπόμπολα, των εκατομμυρίων ευρώ θαλασσοδανείων και των αντίστοιχων εκατομμυρίων ευρώ του ΕΣΠΑ, ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσε συναυλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης, για την οποία πληρώθηκε από το δήμο με το ποσό των 16.500 ευρώ.


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Η αμοιβή καταβλήθηκε για λογαριασμό του γνωστού καλλιτέχνη, σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία ενώ οι κρατήσεις δεν ξεπέρασαν τα 17 ευρώ, γιατί πρόκειται για νομικό πρόσωπο άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν έκανε τίποτε άλλο από αυτό που κάνουν πλέον εκατομμύρια Έλληνες-ανάμεσά τους και ο Μπόμπολας-να ιδρύουν δηλαδή εταιρίες στο εξωτερικό και κυρίως στην Βουλγαρία λόγω χαμηλής φορολόγησης.

Ως τώρα το προνόμιο να έχουν εταιρίες στην αλλοδαπή και να καταφέρνουν να παίρνουν θαλασσοδάνεια από την Ελλάδα για τα σαπάκια ΜΜΕ είχε ο κος Μπόμπολας και λοιποί βαρόνοι και βαρονέτοι της διαπλοκής.

Εχοντας να αντιμετωπίσεις ένα χυδαίο και φάυλο πελατειακό κράτος που διορίζει στο Δημόσιο τoυς συζύγους των βουλευτών τύπου Καφαντάρη, τις συζύγους των εξαδέλφων του “Μεγάρου Μαξίμου”, τις κόρες της Χρυσοβελώνη (τα ίδια σκατά έκαναν και οι προηγούμενοι), η μόνη επιλογή που έχεις είναι να γίνεις κουρσάρος στο βρώμικο παρακράτος τους εγκαταλείποντας αυτό το μπουρδέλο  στο έλεος των πολιτικών συμμοριών του κρατισμού.

Αυτό κάνουν πλέον εκατομμύρια ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Γίνονται “δραπέτες” στην Βουλγαρία, την Ρουμανία, τη Μάλτα-μακριά από το φάυλο κράτος των Κατρούγκαλων που μετατρέπουν τις ασφαλιστικές εισφορές σε βάρβαρη και απάνθρωπη φορολογία.

Ο μόνος δρόμος είναι αυτός της μεγάλης φυγής.

Αυτός που ακολούθησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου-έστω κι αν ο ίδιος έκανε την μαλακία να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βασίλης δείχνει τον δρόμο στους ελεύθερους πολιορκημένους του Κατρούγκαλου και των λοιπών πολιτικών κηφήνων που διορίζουν τους συγγενείς τους.

Ε, λοιπόν ας βρούνε λεφτά να τους πληρώνουν κιόλας.

Αυτά δεν πρέπει να είναι τα δικά σου λεφτά. Αρκετό ΑΙΜΑ δώσαμε σ΄αυτό το χυδαίο πελατειακό κράτος που ξεπουλάει την Χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης για 400 εκατομμύρια ευρώ την ίδια στιγμή που δίνει στους θαλασσοδανεισμένους εκδότες πάνω από 1,5 δις ευρώ θαλασσοδάνεια.

Διαβάστε αυτό που ακολουθεί για να συνειδητοποιήσετε ότι ο ροκάς της εφηβείας μάς δείχνει για μια ακόμη φορά τον δρόμο:

-Mακριά από το χυδαίο παρακάτος. Ας το χαρίσουμε στα διορισμένα αξύριστα φρικιά και στα ταγάρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας κόψουν ότι μισθούς θέλουν για τους κολλητούς και τα κομματόσκυλά τους. Ας τους δίνουν 20.000 ευρώ το μήνα. Αρκεί να μην τα παίρνουν από το αίμα μας. Εμείς θα είμαστε αλλού. Ας γίνει η Ελλάδα Νεκροταφείο των Διορισμένων στο Δημόσιο Ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμπρός στο Δρόμο που χάραξε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Να γιατί πρέπει να φύγεις κι εσύ:

Μια διάχυτη φημολογία θέλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που ξεπουλάει την Χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης για 400 εκατομμύρια ευρώ να τα έχει βρει με τους μηντιάρχες και να τους χαρίζει τα θαλασσοδάνεια-μαμούθ που σήμερα ξεπερνάνε το 1,5 δις ευρώ.

Κι όχι μόνο τα χαρίζει αλλά ετοιμάζεται να τους δώσει ΝΕΑ!

Είναι ότι πιο ανατριχιαστικό θα περίμενε κανείς από μια κυβέρνηση της Αριστεράς. Κι αυτό γιατί στερούν την δυνατότητα πρόσβασης σε δανεισμό των πετυχημένων επιχειρήσεων που θέλουν να αναπτυχθούν.

Μιλάμε για εθνικό έγκλημα που οδηγεί στον απόλυτο ορισμό της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Ξεπούλησαν νύχτα τον Αστέρα Βουλιαγμένης στην εξευτελιστική τιμή των 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Ξεπούλησαν δηλαδή το φιλέτο της Ελλάδας σε μικρότερο τίμημα από τα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών-μηντιαρχών προς τις τράπεζες.

Oι θαλασσοδανεισμένοι μηντιάρχες χρωστάνε πάνω από 1,5 δις ευρώ.

Εύλογα λοιπόν μπορεί να αναρωτηθεί κανείς εάν οι θαλασσοδανεισμένοι μηντιάρχες πλήρωναν στην Εθνική Τράπεζα τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε γιατί θα έπρεπε να ξεπουληθεί ο Αστέρας.

Εάν οι μηντιάρχες πλήρωναν στην τράπεζα τα χρέη τους δεν θα χρειάζονταν να πουληθεί σε ευτελιστική τιμή το διαμάντι του εγχώριου real estate.

Αρκεί να σκεφθείτε ότι μόνο ο Ψυχάρης χρωστάει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ στην Εθνική Τράπεζα.

Τα ποσά των θαλασσοδανείων που ακολουθούν είναι από τους ισολογισμούς του 2013.

Αντιλαμβάνεστε που έχουν εκτοξευθεί σήμερα.

Ηδη δεκάδες Ελληνες πολίτες ετοιμάζονται να υποβάλλουν αγωγές κατά των εμπλεκόμενων πολιτικών στο συγκεκριμένο σκάνδαλο.

Την ίδια στιγμή οι φαληρισμένοι εκδότες-καναλάρχες ζητάνε σε νέα θαλασσοδάνεια όσα πήρε το κράτος από την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης!

Αργά ή γρήγορα κάποιοι θα πάνε φυλακή. Αυτή τη φορά δεν την γλιτώνουν.

Και ξέρετε γιατί;

Γιατί ο Αστέρας θα βρίσκεται πάντα στη θέση του για να θυμίζει το Έγκλημα και τους Δράστες.

http://kourdistoportocali.com/news-desk/5880/