Ο …Κούλης τετραγώνισε τους… κύκλους.

wpid-wp-1452494717229.jpeg

Στις εσωκομματικές για την αρχηγία στην Νουδούλα  δεν κέρδισε ο Κούλης, ηττήθηκε με απόλυτο τρόπο  ο Κώστας Καραμανλής, ο άνθρωπος που πίστεψε ότι μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά την Ελλάδα από τον καναπέ του στη Ραφήνα, η από τις ταβέρνες και τις ψησταριές μέσω…κυκλων.

Η αποτυχημένη παρέμβαση του υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου είχε ήδη δείξει ότι δεν διαθέτει τη δυναμική που κάποιοι νομίζουν αλλά απόψε η αποτυχία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αποδεικνύει ότι ο βασιλιάς δεν είναι απλά γυμνός, αλλά και νεκρός πολιτικά.

Όταν ο Κουλης παίρνει καθαρή νίκη ακόμη και την Α” και Β” Θεσσαλονίκης, με πιο χαρακτηριστικό το εκλογικό κέντρο του Βελλίδειου και τις Σέρρες, ο Καραμανλισμος πάει περίπατο. Από τη Δευτέρα το πρωί αρχίζει το μεγάλο ξεκαθάρισμα στη Συγγρού. Οι συμμαχίες που έχτισε ο Κουλης με Σαμαρά, Άδωνι  Τζιτζικώστα, τον δήθεν Βουβό Βοριδη και άλλους τυχοδιώκτες,  θα  μετατραπούν σε θέσεις κλειδιά και ….άντε για. Μόνος κερδισμένος ο νεκρός Καμμενος που θα παίζει στο εξής  το χαρτί του καθαρόαιμου δεξιού.
Ο βαριεστημένος από την αφωνία κόσμος της Νέας Δημοκρατίας έδειξε ότι δεν αναγνωρίζει δικαιώματα ιδιοκτησίας σε ένα μουγκό «κοιλιόδουλο», και μια διαφορά περίπου 4.000 ψήφων έστειλε αυτόν και τους…κύκλους του, στο περιθώριο της Ιστορίας.  Εφ΄εξης πλέον για πολλούς είναι απλώς, ένας ….συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Όταν κατακαθίσει η σκόνη της μάλλον στημένης και εντεταλμένης νίκης, θα δουν με ποιον έχουν να κάνουν από τις επιλογές του για …αυλή. Τότε θα κοπούν τα πόδια πολλών…. χθεσινών φίλων του. Πρόκειται για …πολύ μεγάλο κωλόπαιδο ο Κυριάκος . Ξέρει ότι του δίνετε η ευκαιρία λόγω διάλυσης των πάντων πολιτικά ,να φτιάξει ένα σφιχτό μητσοτακικό ελεγχόμενο μόρφωμα με την συνεργασία όλων των τυχοδιωκτών που δεν πιστεύουν σε τίποτα παρά μόνο στην καρέκλα και την τσέπη, και θα το πράξει. Η  «εκλογή»  του είναι το τέλος της δεξιάς που ξέραμε, και η αρχή ενός  γερμανόδουλου κεντροδεξιού ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι σε έναν γερμανοδουλο Κεντροαριστερό ΣΥΡΙΖΑ, που στην πράξη θα διαγωνίζονται για το ποιος είναι ποιο υποτακτικός, ανεξαρτήτως τι θα πλασάρουν στους ιθαγενείς.

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/01/blog-post_95.html



     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">