O “συνεχιστής του Καραμανλισμου”;

wpid-wp-1452494234310.jpeg

Ιδιαίτερη επιθετική ανακοίνωση από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, τους ΑΝΕΛ μετά τη νίκη Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της ΝΔ, κάτι που αν μη τι άλλο προδίδει εκνευρισμό.
Οι ΑΝΕΛ λένε ότι η ΝΔ θα γίνει ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα που θα εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς της ολιγαρχίας, χάνοντας κάθε λαϊκό έρεισμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ηγεσία.

Αντίθετα το κόμμα τους αποτελεί το μόνο συνεχιστή της πορείας του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

«Πρόκειται για τα παιχνίδια της μοίρας. Ο κ. Σαμαράς που έριξε την κυβέρνηση Κων. Μητσοτάκη βοήθησε τον γιο του να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ενεργό συμμετοχή βέβαια σ” αυτό είχαν και οι σκληροπυρηνικοί ψηφοφόροι του σημιτικού μπλοκ που είναι προφανές ότι βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά στοιχεία όπως ο Αδ. Γεωργιάδης, δηλαδή με τους υβριστές του Κ. Καραμανλή.

Η Νέα Δημοκρατία θα γίνει πλέον ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα που θα εξυπηρετεί μόνο τους σκοπούς της ολιγαρχίας, χάνοντας κάθε λαϊκό έρεισμα.

Είναι φανερό ότι σ” αυτές τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, οι δύο τάσεις συγκρούστηκαν και οι διαθέσεις των ψηφοφόρων διχάστηκαν.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με τις αρχές τους αποτελούν το μόνο συνεχιστή της πορείας που χάραξε και εφάρμοσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

O Δρακουμελ έθαψε τον Κουλή πριν καλά-καλά αναλάβει την αρχηγία.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν το πρώτο πρόσωπο που επέλεξε να επισκεφτεί ο Κυριάκος  μόλις «κλείδωσε» το αποτέλεσμα των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας. Με μια ευχή υποδέχτηκε τον γιο του και νέο πρόεδρο της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός…

«Συγχαρητήρια και Πρωθυπουργός!». Με αυτή την ευχή τον υποδέχτηκε ο πατέρας του και η φωτογραφία των δυο… προέδρων, πια, έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο. «Παρούσα» και η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά όχι… φυσικά. Στην κορνίζα δίπλα στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, σε φωτογραφία από το γάμο της με τον Ισίδωρο Κούβελο.

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/01/o_11.html



     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">