To σκοτεινό ποτάμι των σεξουαλικών ιδιαιτεροτήτων και τα 11 δις των θαλασσοδανείων

wpid-wp-1453382302208.jpeg

To σκοτεινό ποτάμι των σεξουαλικών ιδιαιτεροτήτων που επιτρέπει κάθε είδους “στήσιμο” και διασυρμό της προσωπικότητας του πολιτικού αντιπάλου επιστρατεύει το σκοτεινό παρακράτος της μεταπολίτευσης στην αγωνία του να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο του μηχανισμού εξουσίας και ότι αυτός συνεπάγεται.

Το ζητούμενο για το παρακράτος είναι να μην χάσει τον έλεγχο της εξουσίας και κυρίως την ροή του χρήματος. Αν σκεφθείς ότι μόλις 17 εταιρείες στην Ελλάδα χρωστάνε στις τράπεζες 11 δις ευρώ σε θαλασσοδάνεια και ετοιμάζονται να κατασπαράξουν άλλα τόσα, παρά την 5ετή παρουσία της Τρόικας, είναι βέβαιο πως το σύστημα δεν θα διστάσει μπροστά σε τίποτε. Στυλοβάτες του παρακρατικού συστήματος οι σεσημασμένοι μηντιάρχες οι οποίοι χρωστάνε τα 2 δις από τα 11 δις των θαλασσοδανείων.

Εδώ, στο χώρο των ΜΜΕ, έχει προηγηθεί η οικονομική κτηνωδία του ALTER-πέτσινες τριγωνικές τιμολογήσεις με την συμβολή συγκεκριμένων media shops. Ολος ο υπόκοσμος των ΜΜΕ και της διαφήμισης στο πάρτυ της μεγάλης λεηλασίας του δημόσιου και ιδιωτικού χρήματος. Κάποιοι λοιπόν από τους σεσημασμένους του πρόσφατου παρελθόντος πουλάνε προστασία σε συγκεκριμένους υπουργούς της κυβέρνησης προσβλέποντας σε μια νέα τηλεοπτική άδεια που θα τους επιτρέψει ένα νέο ξεκίνημα χωρίς χρέη για να μπορούν να ξεκινήσουν τον νέο δανεισμό από το μηδέν!

Ο μηντιακός υπόκοσμος (-κάτσε κάτω από τη μπάρα)  θα επιστρατεύσει όλες τις σεξουαλικές διαστροφές (υπαρκτές και κατασκευασμένες) των πολιτικών αντιπάλων για να διατηρήσει τα πρωτεία του στην μεγάλη λεηλασία των τραπεζών, της διαφήμισης και του ΕΣΠΑ.

Η αναπάντεχη εκλογή του Μητσοτάκη τούς χάλασε τα σχέδια ελέγχου της εξουσίας με την αγαστή συνεργασία των Τσίπρα-Καραμανλή-Μειμαράκη-Παυλόπουλου.

Μια χούφτα φαμίλιες που χρωστάνε 11 δις ευρώ και τους οποίους δεν έχουν αγγίξει τα μνημόνια (παρότι από το 2010 ο Σόιμπλε έκανε λόγο για τους Ελληνες ολιγάρχες) τα παίζουν όλα για όλα ώστε να εξακολουθήσουν να κάνουν κουμάντο στην Κολομβία των Βαλκανίων.

Ξεκινάμε λοιπόν από την παιδεραστία με κατεύθυνση την κοπρολαγνία και όλη την υπόλοιπη ανθολογία του Μαρκησίου Ντε Σαντ. Στο μεταξύ ανενόχλητοι θα “δολοφονούμε” 4χρονα αγγελούδια, θα διορίζουμε τους δικούς μας τραχανοπλαγιάδες, θα μοιράζουμε το κρατικό χρήμα στον δικό μας μηντιακό υπόκοσμο και πάει λέγοντας.

Πρόσφατα εγκατέλειψε τη χώρα ένα διάσημο brand  στο χώρο των ποτών που παρότι είχε ρίξει ένα σκασμό λεφτά σε διαφήμιση δεν τα κατάφερε. Δεν ήταν τα μοναδικά λεφτά μιας εταιρείας που την κατέστρεψε η εμπορική της διεύθυνση και τα κολλητιλίκια της στο “χώρο”.

Τα 11 δις ευρώ χρέη είναι πολλά λεφτά και οι συμμορίες της Κολομβίας των Βαλκανίων θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο και κάθε είδους παράγκα για να μην χάσουν την πρόσβαση στα ιλιγγιώδη ποσά των θαλασσοδανείων την ώρα που ο Κατρούγκαλος πολτοποιεί τις ζωές των αγροτών και των ελευθέρων επαγγελματιών. Μόνο ο κομματικός στρατός να είναι καλά και τους άλλους θα τους λιώσουμε…

ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

http://kourdistoportocali.com/news-desk/110615/