Ο άνθρωπος που έκανε ψυχολογικό ράκος την Μέρκελ

wpid-wp-1454070431108.jpeg

Ηταν Απρίλιος του 2015 όταν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας μιλώντας στους Times του Λονδίνου έκανε λόγο για  «bullying» από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο με σκοπό να αναγκάσουν την Ελλάδα σε «μια πλήρη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση».

«Αυτή η χυδαία ανάμιξη στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι απλά ανήκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά είναι ανήθικη και επικίνδυνη. Αν η Ελλάδα φύγει, τότε θα τεθούν σε κίνδυνο πολλά περισσότερα από τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το ευρώ», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ο Πάνος Καμμένος.

«Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι διατηρώντας την Ελλάδα σταθερή, το μέτωπο της Δύσης κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) είναι ασφαλές. Αλλά αν εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την ευρωζώνη, κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

«Αν αυτά τα κύματα μεταναστών αυξηθούν, τότε η απειλή των εισερχόμενων εξτρεμιστικών στοιχείων δεν θα αυξηθεί μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το σύνολο της Δύσης», προειδοποίησε ο κ. Καμμένος.

Με απλά λόγια έλεγε προς τους Ευρωπαίους “μην μας σπάτε τα αρχίδια γιατί θα σας γεμίσουμε με τζιχαντιστές!…”

Οπως και κάναμε φυσικά. Αφού να σκεφθείτε είχε τελειώσει ακόμη και το χαρτί με τα έγγραφα που δίναμε σε όσους περνούσαν τα ελληνικά σύνορα. Σε χρόνο dt τους διώχναμε για την βόρεια Ευρώπη. Οταν μας πήραν χαμπάρι ήταν πλέον αργά για εκείνους.

Ετσι μόλις σήμερα  ο Γερμανός ψυχίατρος Χανς Χόακιν Μάαζ, εμφανίζει την Μέρκελ υπό κατάρρευση εξαιτίας του προσφυγικού ζητήματος.

Ο ψυχίατρος ανέλυσε την συμπεριφορά και της κινήσεις της καγκελαρίου, καταλήγοντας στο παραπάνω συμπέρασμα, τονίζοντας παράλληλα πως πρόκειται για μία νάρκισσο με νευρικό κλονισμό.

Με την έξαρση του προσφυγικού προβλήματος η κ. Μέρκελ έχει δεχθεί σφοδρή κριτική για τον χειρισμούς της, κρατώντας ανοικτά τα σύνορα για τους πρόσφυγες.

Ο ψυχίατρος αναφέρει, ακόμα, πως η Γερμανίδα καγκελάριος δείχνει αποφασισμένη να μην παραδεχθεί πως κάνει λάθος κινήσεις.

«Προσωπικότητες όπως της Γερμανίδας καγκελαρίου ”τρέφονται” από την επιτυχία και τους έπαινους και δυσκολεύονται πολύ να δεχθούν την όποια αρνητική κριτική», εξηγεί.

Οι συνεχείς έπαινοι σε παγκόσμιο επίπεδο αύξησαν τον ναρκισσισμό της με αποτέλεσμα να έχει μια «τεχνητά διογκωμένη εικόνα για τον εαυτό της», σύμφωνα με τον κ. Μάαζ.

Το 40% των Γερμανών θέλει την παραίτηση της καγκελαρίου Μέρκελ εξαιτίας της πολιτικής της στην κρίση των προσφύγων, που οδήγησε στην εισδοχή 1,1 εκατομμυρίου ανθρώπων στη Γερμανία το περασμένο έτος, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Insa για το περιοδικό Focus!Το 45,25 των ερωτηθέντων κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 25 Ιανουαρίου θεωρεί ότι η πολιτική αυτή δεν είναι λόγος για παραίτηση της γερμανίδας καγκελαρίου.

Τα προβλήματα που δημιουργεί η μαζική έλευση προσφύγων στη Γερμανία γίνονται ολοένα πιο αισθητά. Το ζήτημα αποτελεί αιτία προστριβών εντός του γερμανικού κυβερνητικού συνασπισμού και κυριαρχεί ολοένα περισσότερο στη δημόσια συζήτηση. Όπως επισήμανε στην DW ο δημοσκόπος Τόμας Πέτερσεν, «ο λόγος για τον οποίo η ηρεμία που είχαμε πριν από έναν χρόνο έχει πλέον χαθεί σχετίζεται σίγουρα με το μεταναστευτικό κύμα. Οι άνθρωποι είναι βεβαίως εξαιρετικά ανήσυχοι λόγω του μεγάλου αριθμού προσφύγων που έρχονται στη χώρα και φοβούνται λίγο ότι ο ασφαλής κόσμος, στον οποίον ζούσαν έως τώρα, γίνεται αβέβαιος».

Η επιθετική πολιτική του σκληροτράχηλου Καμμένου και της κυβέρνησης Τσίπρα δικαιώνεται. Κατάφεραν να κάνουν την Ευρώπη μπουρδέλο και τώρα οι Ευρωπαίοι αναζητούν εκδίκηση και πάνε να μας πετάξουν από την Ευρωζώνη. Για την ώρα όμως νικητής είναι ο Καμμένος.

Η πρώτη ήττα που υπέστη το Σιδηρούν Παραπέτασμα Καμμένου-Τσίπρα-Καραμανλή ήταν η εκλογή Μητσοτάκη. Σε δεύτερη και πιο οδυνηρή θα μπορούσε να εξελιχθεί το κίνημα των γενναίων αγροτών και των ελευθέρων επαγγελματιών οι οποίοι στοχοποιούν τους πολιτικούς κατσιαπλιάδες Κατρούγκαλο και Αποστόλου.

Ο Καμμένος υπερτερεί απέναντι στους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ γιατί διαθέτει πολυετή εμπειρία στη Βουλή αλλά και σε υπουργικούς θώκους. Αυτοί εδώ της Κουμουνδούρου για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι πως να κάνουν γρήγορα πράξη ότι έλεγε ο Τζουμάκας για τους πασόκους: να φάνε, να πιούνε, να γαμήσουνε και να (μην) πάνε φυλακή.

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/o-anthropos-pou-ekane-psychologiko-rakos-tin-merkel/