Δεν μας είπες όμως ποια είναι η θέση του μπουρδέλου σου για το φλέγον θέμα.

wpid-wp-1454946560906.jpeg

ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ Μυτιλήνη βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα, ο Μητσοδράκουλας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που ανέλαβε για το προσφυγικό.

Τον συνοδεύει και ο υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.
Στη ΝΔ χαρακτηρίζουν το προσφυγικό ως θέμα ύψιστης προτεραιότητας και  θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν προχώρησε γρήγορα στην κατασκευή των hotspot, υποτιμώντας  το όλο θέμα. Ενδεικτικά είναι τα tweets του κ. Μητσοτάκη από τη Λέσβο μέσω των οποίων  εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης γράφοντας στο Twitter ότι η «κατάσταση στο προσφυγικό επιδεινώθηκε τον τελευταίο χρόνο από τους κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης» και ότι η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τα hotspots, σημειώνοντας ότι «η κατασκευή από μόνη της δεν θα λύσει το πρόβλημα».

Σε δήλωσή του έστειλε μήνυμα τόσο προς την κυβέρνηση την οποία κάλεσε  να υλοποιήσει άμεσα τις δεσμεύσεις τις οποίες έχει αναλάβει, όσο και προς τους  Ευρωπαίους εταίρους οι οποίοι δεν πιέζουν την Τουρκία να κάνει πράξη τα όσα έχει δεσμευθεί. 

Εκτιμά πως οι Βρυξέλλες δεν έχουν τηρήσει τις δεσμεύσεις τους και δεν έχουν πιέσει την Τουρκία όσο θα έπρεπε , κάτι που όμως δεν αποτελεί άλλοθι για την ολιγωρία που έχει επιδείξει, όπως τονίζει, και η ελληνική κυβέρνηση.

image

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/02/blog-post_55.html