Πότε θα ξυπνήσετε και θα δείτε ότι οι πολιτικοί σας έχουν προδώσει;;;

wpid-wp-1456777875146.png

Τρομερές εικόνες απο τα σύνορα την στιγμή που εκατοντάδες πρόσφυγες προσπαθούν να περάσουν τα Έλληνο-Σκοπιανά σύνορα όταν έριξαν τον φράχτη κατά μήκος των συνόρων.

Οι Σύριοι πρόσφυγες εμποδίζονται να μπουν μέσα απο τους Σλάβο-Σκοπιανούς γύφτους. Οι πρόσφυγες χρησιμοποίησαν διάφορα εργαλεία κόπτες κτλ. και άνοιξαν ένα πέρασμα στον φράχτη.
Οι αστυνομία των Σκοπίων έριξε δακρυγόνα για να σταματήσει το πέρασμα των εκατοντάδων προσφύγων. Στη συνέχεια κατάφεραν να διορθώσουν το φράχτη και φαίνεται ότι δεν πέρασαν οι πρόσφυγες προς την αντίθετη πλευρά. Η Ελληνική αστυνομία φαίνεται να μην εμπλέκεται με την κατάσταση, έτσι αναφέρουν τα ΜΜΕ.
Εκτιμάται ότι 7.000 μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί κατά μήκος των ελληνικών-Σκοπιανών συνόρων στην Ειδομένη.

Τα μεσάνυχτα Κυριακής Δευτέρας έγιναν δεκτοί μόνο 305 μετανάστες από τους συνοριοφύλακες των Σκοπίων. Από τις τέσσερις το πρωί της Δευτέρας, τα σύνορα είναι κλειστά.

Σε όλη την Ελλάδα υπολογίζεται ότι 25.000 πρόσφυγες βρίσκονται στο δρόμο προς τα σημεία διέλευσης των συνόρων. Αυτός ο αριθμός αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Στο λιμάνι του Πειραιά τη Δευτέρα έφτασαν και πάλι πάνω από 2.000 ανθρώποι που είχαν ταξιδέψει από την Τουρκία μέσω των Ελληνικών νησιών…
Στο κέντρο της Αθήνας παίζεται το βράδυ έως τη Δευτέρα χαοτική σκηνές, ιδιαίτερα στην κεντρική πλατεία Βικτωρίας, όπου εκατοντάδες μετανάστες πέρασε τη νύχτα στο ύπαιθρο.
Η κατάσταση επιδεινώνεται με την ημέρα… και άραγε πότε θα ξυπνήσει ο λαός μας και θα ζητήσει απο τον στρατό να ανοίξει τα σύνορα από αυτούς που καπηλεύονται την ιστορία μας;;;

Πότε θα ξυπνήσετε και θα δείτε ότι οι πολιτικοί σας έχουν προδώσει;;; Ο στρατός και η αστυνομία δεν βλέπει την προδοσία;;;
Οι δικαστικοί μας είναι όλοι τους ποδίτσες και εμείς είμαστε όλοι τόσο πρόβατα;;;

image

http://katohika.gr/diethni/233362/