Σοκάρει η θετική αναφορά στην Ελλάδα στην ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους

wpid-wp-1458714448417.jpeg

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη πως, στην ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους για την ανάληψη της ευθύνης για τα χτυπήματα στις Βρυξέλλες, υπάρχει θετική αναφορά στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

Στην ανακοίνωσή του, το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει πως χτυπάει σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, για να κάνει τους Έλληνες μετανάστες να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

«Ξέρουμε πως περισσότεροι από 600 χιλιάδες Έλληνες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την όμορφη πατρίδα τους εξαιτίας της χρεοκοπίας και να μεταναστεύσουν σε θλιβερές ευρωπαϊκές χώρες, οπότε αποφασίσαμε να βάλουμε βόμβες στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ώστε να επιστρέψουν οι Έλληνες στην Ελλάδα» αναφέρει το ISIS στην ανακοίνωσή του.

Στο κείμενο αναφέρεται ακόμα πως το ISIS δεν θα βάλει βόμβες σε γειτονιές που μένουν οι Έλληνες, ενώ γίνεται αναφορά και στην κλασική κωλοφαρδία των Ελλήνων που περνάνε μέσα από τις σφαίρες και βγαίνουν αλώβητοι, κρατώντας μάλιστα στο χέρι τον πρώτο αριθμό του λαχείου.

Το ISIS τονίζει πως οι Βρυξέλλες δεν ήταν στους αρχικούς στόχους του αλλά έγινε στόχος επειδή εκεί αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι εταίροι να φορέσουν τρία Μνημόνια στους Έλληνες, ενώ απειλεί πως, αν αποφασίσουν να τους φορέσουν και τέταρτο Μνημόνιο, δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο στο Βέλγιο.

Εντύπωση έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι στην ανακοίνωσή του το Ισλαμικό Κράτος διευκρινίζει πως χτυπάει σε κεντρικά σημεία των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων -όπως το αεροδρόμιο και το μετρό-, επειδή θέλει να βοηθήσει στην αποκέντρωση.

«Θέλουμε να κάνουμε τους Ευρωπαίους να επιστρέψουν στη φύση και να ζήσουν σαν κανονικοί άνθρωποι μακριά από την αποξένωση και την μετάλλαξη που προκαλούν οι απρόσωπες μεγαλουπόλεις», τονίζεται στην ανακοίνωση και προβάλλονται για πρώτη φορά οι οικολογικές ευαισθησίες του Ισλαμικού Κράτους, που μας ήταν άγνωστες μέχρι τώρα.

Στην φιλελληνική ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους υπάρχει αναφορά και στον ξαφνικό χαμό του Παντελή Παντελίδη -που είναι πολύ αγαπητός στους τζιχαντιστές-, ενώ υπάρχει και ένα σαφές υπονοούμενο για την σχέση της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού το ISIS αφιερώνει στους Έλληνες το «Δεν ταιριάζετε σου λέω».

image

http://pitsirikos.net/2016/03/