Ο Νίκος Καρανίκας θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

wpid-wp-1458799046583.jpeg

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί στην στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου από τον Νίκο Καρανίκα.

Ο Νίκος Καρανίκας θα αφήσει για λίγο το πόστο του ως σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του Αλέξη Τσίπρα, για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς βλέπει ένας αντιρρησίας συνείδησης την Επανάσταση του 1821, ο Νίκος Καρανίκας είπε ότι θα συμμετείχε στην Επανάσταση αλλά θα αρνιόταν να πάρει όπλο, γιατί αυτό είναι ενάντια στη συνείδησή του.

Ο κ. Καρανίκας δήλωσε πως θα μπορούσε να κάνει εναλλακτική επανάσταση το 1821, πλένοντας τις φουστανέλες του Κολοκοτρώνη και τα σουτιέν της Μπουμπουλίνας.

Επίσης, ο Νίκος Καρανίκας είπε πως στην Επανάσταση του 1821 έγιναν βαρβαρότητες και πως θα μπορούσαν Έλληνες και Οθωμανοί να είχαν λύσει τις διαφορές τους με δημιουργικό διάλογο και προτάσεις για μεταρρυθμίσεις.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Καρανίκας εξήγησε τον στρατηγικό σχεδιασμό της Επανάστασης του 1821 που θα επέλεγε ο ίδιος, ώστε Έλληνες και Τούρκοι να ζουν αγαπημένοι και να παίζουν κυνηγητό στα λιβάδια με τις παπαρούνες.

Σύμφωνα με τον Νίκο Καρανίκα, η ιδανική παρέλαση θα ήταν να είναι αραχτοί στην εξέδρα οι φαντάροι και οι λοκατζήδες, και να παρελαύνουν μπροστά τους οι πολίτες.

Προς τιμήν του Νίκου Καρανίκα, στην παρέλαση θα συμμετάσχει και η Ελένη Μενεγάκη που θα είναι ντυμένη τσολιάς.

Μετά την παρέλαση, ο Νίκος Καρανίκας και η Ελένη Μενεγάκη θα χορέψουν τσάμικο με τον Πάνο Καμμένο και θα μοιράσουν πλούσια δώρα.

image

http://feedproxy.google.com/~r/pitsirikos/uPfN/~3/I6MuFVDY7Tw/