Mπάτε σκύλοι αλέστε.

wpid-wp-1456145205876.jpeg

Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λάθρο εγκλωβίζονται στην χώρα καθώς τα Σκόπια κλείνουν τα σύνορά τους ενώ η Τουρκία αυξάνει τους ρυθμούς με τους οποίους «γεμίζει» την χώρα με επιδιωκόμενο σκοπό να αλλοιωθεί τάχιστα η εθνολογική και πληθυσμιακή σύσταση της Ελλάδας.
Είναι σαφές ότι η δημιουργία των hot spots και η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο απέφεραν ολέθριες συνέπειες.

Αύξηση 117% σημειώθηκε στον αριθμό των προσφύγων-λάθρο που πέρασαν στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης καθώς Τουρκία και λαθροδιακινητές επιχειρούν να προλάβουν την καταληκτική ημερομηνία της 24ης Φεβρουαρίου όταν και θα ξεκινήσει η ΝΑΤΟϊκή δύναμη τις περιπολίες και θα ανακοινωθούν οι ζώνες ευθύνης.

Στο διάστημα 14-21 Φεβρουαρίου καταγράφηκαν 17.159 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες όταν την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 7.968 άνθρωποι!

Τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης δέιχνουν ότι αριθμός των μεταναστών και προσφύγων που πέρασαν στο ελληνικό έδαφος την εβδομάδα 14-21 Φεβρουαρίου αυξήθηκε κατά 117%(!) σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα.

H κατάσταση τις επόμενες μέρες (και μέχρι τις 6 Μαρτίου) θα επιδεινωθεί. Κι αυτό γιατί όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, οι ροές προσφύγων-μεταναστών στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ισχυρά διαπραγματευτικά χαρτιά της Άγκυρας με στόχο να κερδίσει όσο περισσότερα μπορεί. Όπως προκύπτει, η Τουρκία καλοβλέπει -χρόνια τώρα- το Αιγαίο και με έμμεσο ή άμεσο τρόπο διεκδικεί μερίδιο…

image

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/02/m.html