Πέσαμε έξω λέει ο άλλος… Κακομοίρη δεν έχεις πάρει τίποτα χαμπάρι

wpid-wp-1458283969268.jpeg

Να σας πω για εκατομμυριοστή χιλιοστή δέκατη έβδομη φορά ότι δεν είμαι καφετζού και δεν έχω καμία σχέση με μέντιουμ και άλλα τέτοια πράγματα. Το αντίθετο μάλιστα.

Μέσα από την αρθρογραφία μου κάνω πολιτικές εκτιμήσεις – προβλέψεις και φυσικά χρησιμοποιώ για τον λόγο αυτό κάθε δυνατή πληροφορία, από ένα δίκτυο ανθρώπων που έχουμε κοινούς σκοπούς και ιδέες.

Χθες βράδυ μίλησα για εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις. 1.30 τη νύχτα όπως σας είπα με ειδοποίησαν ότι υπάρχει εμπλοκή και αμέσως σας ενημέρωσα.

Σήμερα το πρωί η «εμπλοκή» εξαφανίσθηκε.

Αν δεις την «εμπλοκή» σαν μεμονωμένο γεγονός τότε ναι έχεις δίκιο έχω σκάρτες πληροφορίες και είμαι λασπολόγος και τρομολάγνος.

Όμως από τα ξημερώματα μέχρι το μεσημέρι που αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει εμπλοκή τι έγινε;

Να σας το πάρω από την αρχή.

Τα ξημερώματα μάθαμε ότι υπάρχει εμπλοκή και ότι τα μέλη της τρόικα θα αποχωρούσαν σταδιακά μέχρι το πρωί της Παρασκευής, με τον πρώτο που αποχωρεί τον εκπρόσωπο της Κομισίον κ. Κοστέλλο. Η πτήση του ήταν προγραμματισμένη για 16.50 σήμερα το μεσημέρι. Σας δίνω λεπτομέρειες γιατί ακριβώς αυτές τις λεπτομέρειες τις έχω επιβεβαιώσει ακόμα και από φίλους αστυνομικούς και από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Η ακύρωση της αναχώρησης έγινε στις 11.30 το πρωί…

Τι έγινε όμως μέχρι τότε;

Μήπως η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ του Πάνου Καμμένου;

Γιατί τόσο η εμπλοκή, όσο και η στάση του Καμμένου, ήταν άρρηκτα συνδεδεμένες. Μόλις ο Καμμένος ανακοίνωσε ότι κάθετε για άλλη μια φορά στα 4, αμέσως αναβλήθηκαν και οι αναχωρήσεις…

Οπότε μην μου λες ότι πέσαμε έξω… τα δεδομένα άλλαξαν, όπως αλλάζουν εδώ και 4 χρόνια και η μια παράταση διαδέχεται την άλλη.

Το θέμα είναι, όπως πολλές μα πάρα πολλές φορές σας έχω πει….πότε θα σταματήσουν οι παρατάσεις και θα μας πάρει και θα μας σηκώσει…

image

http://katohika.gr/ellada/pesame-ekso-leei-o-allos-kakomoiri-den-exeis-parei-tipota-xampari/