Έλα ρε τι μας λέτε τώρα… Αλήθεια δεν ξέρετε τι συμφωνήθηκε;

wpid-wp-1458473655899.jpeg

Το headline του site της Έλλης Στάη είναι απολύτως ενδεικτικό. Οι άνθρωποι όντως εδώ και 24 ώρες πανηγυρίζουν για τη συμφωνία, όμως ΚΑΝΕΝΑ κράτος, δεν την έχει ακόμα παρουσιάσει στα κοινοβούλια  και στο λαό του.

Φυσικά ο καταληψίας πάλι πανηγυρίζει… Φυσικά και πάλι πανηγυρίζει χωρίς να ξέρει γιατί…

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία και ο στρατός υλοποιούν μια κολοσσιαία επιχείρηση μεταφοράς χιλιάδων μεταναστών απο τα νησιά στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Εδώ να σημειώσουμε ότι δικαιώνεται στο έπακρο η Αρβανίτισσα που μέρες τώρα σας λέει ότι ο πραγματικό αριθμός στα νησιά δεν είναι 3.500 που λέει η κυβέρνηση αλλά κάτι δεκάδες χιλιάδες παραπάνω… Γι΄αυτό και η «κολοσσιαία επιχείρηση».

Σήμερα αποφάσισα να παρακολουθήσει ειδήσεις. Σε δύο ιδιωτικά κανάλια για να έχω μια σχετική άποψη τι πουλάνε τα μέσα μαζικής ύπνωσης. Αμφότερα μίλησαν για την επιτυχία, αλλά δεν είπαν ΤΙΠΟΤΑ για το περιεχόμενο. Φυσικά δεν είπαν ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τον Κανόνα 1 μένει 1 επιστρέφετε (σταδιακά και αφού εξετασθεί ατομικά το αίτημα ασύλου του- τι είπατε;;;).

Δεν ξέρω συμπατριώτες τι μας περιμένει.

Προσεύχομαι να βγει σε καλό, αλλά προσωπικά προετοιμάζομαι γιατί κάτι μέσα μου λέει ότι πάμε για τα χειρότερα…

ΑΑΑ και που είσαι τρολάκι… τώρα που έφυγε η τρόικα και τελικά είναι αμφίβολη η επιστροφή της ακόμα και στις αρχές Απρίλη τι έχεις να πεις για τις πληροφορίες μου;;;

image

http://katohika.gr/ellada/ela-re-ti-mas-lete-tora-alitheia-den-kserete-ti-simfonithike/