Έσκασε συνιστώσα Σύριζα Μ.Μ »Μπουτάκια Μενεγάκη»

wpid-wp-1457028271032.jpeg

Γνωρίζω ανθρώπους που δεν θα τους πεις απλούς θαυμαστές της κυρίας Ελένης Μενεγάκη. Κάθονται απέναντι στην τηλεόραση του σπιτιού τους και χαζεύουν με την ομορφιά και τη σεξουαλικότητα της παρουσιάστριας, της βασίλισσας, λέει, της πρωινής ζώνης. Και τον παίζουν.

Τόσο πολύ τους φτιάχνει η μεγαλοκοπέλλα, λέω για την κυρία Μενεγάκη. Αυνανίζονται. Δικαίωμά τους, αφού δεν ενοχλούν κανέναν. Η καλύτερή τους φαντασίωση είναι η Ελένη Μενεγάκη, πέραν από την πολιτικοποίηση, τον κοινωνικό προβληματισμό που περιέχουν οι εκπομπές της.

Θαυμαστής δηλωμένος και εκδηλωμένος της κυρίας Μενεγάκη είναι και ο σύντροφος Νίκος Καρανίκας, ο οποίος όμως αυτός όταν παρακολουθεί την Μενεγάκη δεν απλώνει το χέρι του στα γεννητικά του όργανα. Ούτε που το σκέπτεται. Το μόνο που κάνει είναι να γράφει στο twitter τι σημαίνει γι” αυτόν η Μενεγάκη. Είναι η θεά του. Την βλέπει και φτιάχνει η ημέρα του. Η κούκλα Μενεγάκη, με τα μποτάκια της και τα μπουτάκια της. Όλα τα προσέχει επάνω της ο κολλητός του Τσίπρα που διορίστηκε στρατηγικός σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Όχι μόνον δεν κρύβει το θαυμασμό του για την Μενεγάκη ο εν λόγω 40χρονος Καρανίκας. Στα πλαίσια της αναγκαίας αλλοτρίωσης και κωλομπαροποίησης του Σύριζα ο Καρανίκας σκέπτεται να δημιουργήσει μια νέα συνιστώσα στο κόμμα, με ομοιοπαθείς Μενεγακόπληκτους.

image

http://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/eskase-sinistosa-siriza-mm-mpoutakia-menegaki