ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

wpid-wp-1459401940280.jpeg

Και η κοροϊδία καλά κρατεί από αυτού που βροντοφωνάζουν πως πολεμούν τη διαπλοκή και τη διαφθορά…

Η παράσταση στη Βουλή δόθηκε για να μην ασχοληθεί ο κόσμος με τα νέα κατάπτυστα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους Θεσμούς….

Ο Αλέξης Τσίπρας πιστός στη στάση του αρκέστηκε για μια ακόμα φορά σε μεγάλα λόγια και μόνο… Την ίδια ώρα που ανεπίσημα εν πλήρη γνώσει του καταστρέφει τον ελληνικό λαό….

Τι έγιναν όμως όλοι αυτοί οι φάκελοι με διευθύνσεις, ονόματα και τραπεζικούς λογαριασμούς που υποτίθεται ότι θα παρουσίαζε ο Πρωθυπουργός στη συζήτηση για τη δικαιοσύνη και τη διαφθορά; Επί 15 ημέρες τα λεγόμενα «Ενωμένα Βουστάσια» της Ενημέρωσης μάς βομβάρδιζαν καθημερινώς με τέτοιου είδους «συνταρακτικές» ειδήσεις για καίριο χτύπημα στη διαπλοκή και στη διαφθορά. Ολες αυτές οι «καυτές πληροφορίες», όπως τις αποκαλούσαν, ήταν κατά σύμπτωση (!) οι ίδιες, σαν να προέρχονταν από το ίδιο κέντρο και αναπαράγονταν στα φιλικά προς την κυβέρνηση έντυπα (καθώς και στην επίσημη κομματική εφημερίδα και στον ραδιοφωνικό σταθμό) με ζηλευτή ταχύτητα. Αλήθεια, πού πήγαν; Υπήρχαν όντως; Ή ήταν ακόμη ένα αποτυχημένο επικοινωνιακό τρικ του Μεγάρου Μαξίμου εναντίον φανταστικών εχθρών για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα σοβαρά προβλήματα;

image

https://hellasforce.com/2016/03/31/