Eκτακτο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ για τις Υποκλοπές στην Αθήνα!

wpid-wp-1460635450769.jpeg

Είχαμε επισημάνει σε παλαιότερες αναρτήσεις μας, ότι οι Υποκλοπές της Αθήνας δεν θα μπορούσαν να περάσουν ανώδυνα στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ. Ειδικά τώρα που οι ισχυρές χώρες-μέλη του ανησυχούν σφόδρα μην χάσουν τα λεφτά που έχουν δανείσει στην Ελλάδα.

Ετσι είχαμε έκτακτη ενημέρωση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ταμείου από τους Πολ Τόμσεν και Ντέλια Βελκουλέσκου οι οποίοι ήταν τα κατ΄εξοχήν θύματα της Υποκλοπής και μάλιστα λίγο πριν φτάσει στην Ουάσινγκτον ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών Τσακαλώτος.

Στην (επίσημη) διαρροή που έγινε προς τους δημοσιογράφους τονίστηκε ότι ο λόγος του έκακτου Εκτελεστικού Συμβουλίου ήταν τα κόκκινα δάνεια και το Ασφαλιστικό.

Ο Τόμσεν μάλιστα επανέλαβε ότι για την συμμετοχή του ΔΝΤ σ’ ένα τρίτο πρόγραμμα απαραίτητη προϋπόθεση παραμένει η δέσμευση των Ευρωπαίων εταίρων για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Η πραγματική εικόνα από τα όσα συνέβησαν στο Εκτελεστικό Συμβούλιο είναι εντελώς διαφορετική. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι Υποκλοπές μετά από αίτημα των Τόμσεν-Βελκουλέσκου. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι σοκαριστικές για τη χώρα μας και θα τις δούμε να ξετυλίγονται το αμέσως επόμενο διάστημα…Αμέσως μετά την λήξη του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΔΝΤ ο Πολ Τόμσεν έστειλε επίσημο ενημερωτικό στους Τζακ Λιου και Βόλφαγκ Σόιμπλε. Ετοιμασθείτε…

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-577/